Şimdi Ara

İş Bankası İşte Üniversiteli Kartına Kart Aidatı Almaya Başlıyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: isosem19

quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

beyler bu kredi kartımı hesap kartımı hangisinden alıyorlar

Kredi kartından alıyorlar

benden alınmamış herkesten almıyolarmı
  • Garanti de zamnında kart ücreti almıştı gidip kapattırdım.İş bankasına 60 lira ödemem var bu ay onu ödemeye gittiğimde kartı da kapattırırrım....Aidat almayan banka vardır gider ondan hesap açtırırım kredi kartı da alırım onu kullanmaya devam ederim çok sorun değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isosem19

quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

beyler bu kredi kartımı hesap kartımı hangisinden alıyorlar

Kredi kartından alıyorlar

Bende var iş bankasının kredi kartı ama son faturalara baktım 3-4 ay geriye herhangi bir ücret kesimi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Something

Bankaya gidip bir form doldurunca iade ediyorlar o ücreti.

Ben doldurdum teslim etmediler ?

1-2 gün içinde hesabında olur o para.

4 ay oldu

Valla bende 1 gün sonra para hesabımdaydı, bilmiyorum.
  • quote:

O değilde bu kart aidat ücreti hala alınıyor mu ya.

Ya bu devlet bu bankalara bi türlü söz geçiremiyıor

Danıştayın emri var takmıyorlar bile

Tüketici heyeti desen bi haber.

Bu işin yürütmesini yapacak kurum BDDK'dır. (Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu)
    Hesap işletim ücreti kesen bankalara çat diye dayayacak cezayı, anca böyle bu iş düzene girer.
    Fakat BDDK da kart ücretini/hesap işletim ücretini savunuyor?

Danıştay kararını devletin kurumu takmıyor hatta aksini savunuyor. Bence burdaki en büyük sorumlulardan biri de BDDK'dır.
  • beyler kesinti yapıldığında nasıl bi yazı oluyo

05/09/2012
    04-TL YUKLEME ISTANBUL TR

****** ********** 20.00 -
    böylemi
  • Güncel
  • Bende ortalama 3 yıldır bu kart var ve her sene 2 kere 20şer tl kesinti yapıyorlar sanırım. dilekce yazsam yada merkeze gitsem paranın tamamını alma imkanım var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5Lahmacun1Ayran

Bende ortalama 3 yıldır bu kart var ve her sene 2 kere 20şer tl kesinti yapıyorlar sanırım. dilekce yazsam yada merkeze gitsem paranın tamamını alma imkanım var mı acaba ?

Hocam nerden anladın kesinti yapıldığını.Ekstrede nasıl yazıyor.Ben öle birşey farketmedim de ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theblackside

quote:

Bende ortalama 3 yıldır bu kart var ve her sene 2 kere 20şer tl kesinti yapıyorlar sanırım. dilekce yazsam yada merkeze gitsem paranın tamamını alma imkanım var mı acaba ?

Hocam nerden anladın kesinti yapıldığını.Ekstrede nasıl yazıyor.Ben öle birşey farketmedim de ?

Valla atm den kart ekstresine baktım kart aidatı diye yazıyordu yılbaşından 2 gün sonra bakmıştım.. yine mi diye sinirlendim borcumu yatırdım fazla kurcalamadan okulun yolunu tuttum.
  • quote:

quote:

quote:

Valla atm den kart ekstresine baktım kart aidatı diye yazıyordu yılbaşından 2 gün sonra bakmıştım.. yine mi diye sinirlendim borcumu yatırdım fazla kurcalamadan okulun yolunu tuttum.

Senede 40 lira çok para valla.Bir şubeye git benec iade etmeleri lazım.yasa dışı diye biliyorum ben

• İsbankasi gecen ay benden de kesti bu parayı, kartı iptal ettirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Senede 40 lira çok para valla.Bir şubeye git benec iade etmeleri lazım.yasa dışı diye biliyorum ben

Bi ara kapattıracaktım bişeye lazım oldu dursun 2 ay dedim öylece kaldı aslında suç bizde böyle şeylerin üstüne gitmez isek koyun gibi ne kadar para kesseler razı olacağız sonuçta kişisel olarak az para gibi ama bunu her kullanıcıdan kestiğinde inanılmaz rakamlar ortaya çıkıyor.

• Kapattıracağım diyince aldım paramı.20 lirasından değil harbiden,sırf gereksiz ve haketmedikleri para olduğu için itiraz ettim.
  • Arkadaslar ben takip ettigim yolu aktarayim size. Ayni sekilde benden de kart aidati adi altinda para kesilmisti. Fark ettigim an is bankasinin sitesinden sikayet durumunu secerek; "ogrenci oldugu mu, ogrenci belge mi ilgili subelerine goturerek isleme aldirdigimi" belirttim. Ertesi gun kesilen ucret iade edildi. Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Havale kesintisini bile 4TL oldu.
  • Ilk 2 yil aidat almiyorlarmis. Sonrasinda ogrenci belgeni goturursen almamaya devam ediyorlarmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.