< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş bankası maximumdan evlenenlere 15.000/1500 (44. sayfa)
-
-
Gram altın alayım dedim pazaramada, puan kullandırtmadı. Bende 1500 TL puanı,altungold tan 100 TL farkla nakite çevirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
lpg de alabilyor muyuz? yakıt alırken nasıl bir yol izlemeliyiz biraz detaylı anlatabilir misiniz
-
Bilmiyorum. Mobil ödeme yapacam deyip doldurtuyorsun sonra telefona bildirim geliyor puanla öde deyip geçiyorsun.
-
benim opet hesapta mastercarda kayıtlı kartlar gözüküyor hocam. oraya işbankası kartı ekleyip ödeme yaparken o kartı seçip öyle mi ödeme yapıyoruz. O kartı seçtiğimizde puanla ödeme şeklinde bir ibare mi çıkıyor? bir de pazarama puanlarını da kullanabiliyor muyuz
-
Pazarama puan kullanacaksın hocam sen nereleri karıştırıyon. Pazarama uygulamasında aracını kaydedeceksin mobil ödeme yapmak için.
-
pazarama uygulamasında ödeme yapıldığını bilmiyordum şimdi anladım. o zaman maxi puan ile pazarama puan ayrımı oluyor mu? önce maxipuan mı kullanılıor
-
Pazarama puan ile LPG alabilen oldu mu ? 3 tane opete gittim LPG olmuyor dediler. Benzin aldım pazarama puanla.
- ÖNCE MAXIMUM MOBİL ÜZERİNDEN ARAÇTA ÖDE BÖLÜMÜNDE PLAKA TANIMLAMA YAPIN.
- OPETTE POMPACIYA ARAÇTA ÖDEME İLE ALACAĞINIZI SÖYLEYİN
- FİŞ KESİLDİĞİNDE SİZE GELEN BİLDİRİMDE VEYA TEKRAR ARAÇTA ÖDE KISMINA MANUEL OLARAK GİRİLEREK SAYFADAKİ PUAN KULLAN BUTONUNU AKTİVE EDİN
- SON ADIM ONAYLA TUŞUNA BASIN HEPSİ BU KADAR
-
Arkadaşlar pazarama ilk alışverişe verilen 500 pazarama puanın son kullanım tarihi var mıydı? Benim 500 puan silinmiş sadece 100 pazarama puan gözüküyor
Evet vardı.Son kullanım tarihi geçti.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu kampanyada altungold ile harcama yapan arkadaşlarin dikkatine.
Gib interaktif vergi dairesi e arşiv faturalar kısmından temmuz 2022 i kontrol edin.
Altungold milyonlarca lira naylon fatura kesmiş
Şahsen bana 2 milyon kesmisler
2 milyon nasıl oluyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Oooo kara para aklama vakasımı yoksa
Hata olması imkansız bilerek yapilmis.yuzlerce kişiye benzer faturalar kesilmiş.bu hafta büyük patlayacaklar
Açıklayamazlarki. Sıvamışlar.
Yoneticilerin bu konuyu sıcak fırsatlara taşıması lazım.
Harcama yapan herkes görür problemi yarın başı ağrır insanların.
alo maliye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
223 bin de bana kesmişler. Başka yok.
-
Ortak bir platformda buluşalım bir kişi olursak kimse ispat edemez bir çok şikayet olursa haklı olduğumuz ortaya çıkar takip edelim birbirimizi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X