Şimdi Ara

İŞ CEPTE DOMİNOS 46.99TL yerine 18 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
6
Favori
11.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gel al büyük boy ince hamur 13,90TL.
    Kalın hamur farkı ne kadar gelir bilmiyorum.
  • 30A4F5A0 kullanmak isteyen varsa kullanabilir.
  • 33A4239A isteyen kullanabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ederi 10TL bile değil, adamlar piliç eti ve kemiklerinden yapılmış sosis-salam-sucuk kullanıyorlar.

46.99TL'ye pizza yiyen varsa, ''gerçekten zor çocukluk geçirmiş ve sonradan da kompleks sahibi olmuş bir insan'' gözüyle bakarım ben.

40TL'ye neredeyse çoğu yerde karışık kebap satılıyor, karışık kebap yemek varken, peeeeh.

Bu işin zevkler ve renkleri olmaz.

Milliyetçi geçinip Amerika'lıya %500 kâr marjı yaptırıyorsunuz.
  • Domalos pizza.
  • Zaten olması gereken fiyat bu, 47tlye pizza mı olur. O paraya 10 lahmmacun + kola alır 2 kişi çatlayana kadar yerim.
    18 liraya da 4 lahmacun + kola çok sağlam bir şekilde doyulur. Keşke gece 2ye kadar açık lahmacuncular olsa.
  • rica etsem özelden kod atabilir misiniz ?
  • bocek1433 B kullanıcısına yanıt
    gel alda buyuk boy cazip pizzwlar sadece belirli yebi restorankarda yada indirim verilen ozel lokasyonlarda mevcut harici 28liradan basliyor.Gel alda kucuk boy 7.90 orta boy 14.90 gbi rakamlara verikiyor diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin genede bizim buradaki dominksta oyle en azindan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    bu ne harika biseyyy :)

• quote:

Orijinalden alıntı: enteresavar

gel alda buyuk boy cazip pizzwlar sadece belirli yebi restorankarda yada indirim verilen ozel lokasyonlarda mevcut harici 28liradan basliyor.Gel alda kucuk boy 7.90 orta boy 14.90 gbi rakamlara verikiyor diye biliyorum yanlisim varsa duzeltin genede bizim buradaki dominksta oyle en azindan

İkamet ettiğim lokasyona yakın Dominos şubesinde gel-al'da büyük boy pizzanın fiyatı ifade ettiğiniz gibi 14,90 TL. Yoldan geçerken gördüm, pankart asmışlar. Verdikleri pizza da Sosyal pizza diye tabir ettikleri uyduruk bir pizza. Yanılıp bir kampanya döneminde almıştım da salçalı ekmek yemiştim pizza yerine. Sosyal versiyonu buysa asosyal olanı nasıldır diye düşünmüştüm bir süre. Diyeceğim; 14,90 TL'ye BİM, A101 gibi marketlerden ısıl işlem görmüş dana sucuk ve kaşar alıp karışık tost yaparım o bile daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 28 Temmuz 2017; 10:29:43 >

• Kod varsa alabilirim.tesekkurler
  • şöyle kampanyalarda olmasa pizza yiyemiyecez arkadaş pizza abartılı şekilde pahalı bu memlekette
  • Pizza da büyük boy olsa hic de buyuk gibi değil 2 tanesi 3 kisiye yetmedi diyebilirim

• Bende kullanmıyorum kod burda isteyen kullansın

34F031C6

• Elinde kod olup verebilecek birisi varmı acaba ?

• Cazip pizzalarin hiçbir esprisi yok.2 3 malzeme atıp fırına veriyorlar.maliyetinin %400 üzerine katip ürün satıyorlar.inanmıyorsanız gidin bir dominos pizza şubesine pizza siparisi verip izleyin.

• Ben bim beya A101 de satılan 4lü pizzarlardan alıyorum 9 tl atın fırına 10 numara. Üstüne extra malzeme eklerseniz daha şahane oluyor.

Aynı pizzayı Domino's tanesi 10 tl den satıyor en az.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

Cazip pizzalarin hiçbir esprisi yok.2 3 malzeme atıp fırına veriyorlar.maliyetinin %400 üzerine katip ürün satıyorlar.inanmıyorsanız gidin bir dominos pizza şubesine pizza siparisi verip izleyin.

promosyon kampanya vb. pizzaların hepsi böyle hocam. ucuz diye alıyoruz ama malzemeden çalıyolar.
  • İhtiyacı olan kullansın

356E7507
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.