Şimdi Ara

İş fikri hangisi daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşimin dikiş konusunda bilgi ve becerisi üst seviyede izmir de oturuyoruz turistik yerlerde gezici olarak özellikle turistlere çocuk elbisesi ağırlıklı olmak üzere tekstil ürünleri satma düşüncemiz var

Ya da bir dükkan açıp bu ürünlere ek tuhafiye ürünleri de ekleyerek tamir ve tadilatta yapmak

Çiğ köfteci açma planımızda var ama bu son planda önerileriniz nedir

Ben 3000 k maaşlı masa başı işimden yeni ayrıldım ticarete atılayım diyorum zaten internet ten komisyon usulü çok sayıda ürün çeşidi satmakta eşim bunu geliştirmeli diyorum ya da iş mi bulayım çalışayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çiğ köfteci işi boş. her taraf çiğ köfteci doldu.

bence tüm mesainizi ve enerjinizi tekstil ürünleri satmaya odaklanın.
    tekstil de katma değer çok yüksektir. güzel işler yaparsanız çok güzel paralar kazanırsınız.
    Arap turistlerin çok olduğu yerde dükkan açın ve tarihi Türk dizilerindeki elbiseleri,kostümleri dikin satın. Araplar bunlara acayip hücüm eder.
    mesela bu
    www.yoreselkostumler.com
    MAVİ RENK YETİŞKİN BAYAN KINA KIYAFETİ OSMANLI DÖNEMİ KOSTÜMLERİ
    https://www.yoreselkostumler.com/haseki-hurrem-sultan-s

sonra kayı obası kostümü

kısaca film ve dizi kostümleri sektörüne girin derim ben şahsen.

• işinneydi sonra pişman olmada

• İçinden ne geçiyorsa onu yap. Amma piyasa malum.
    Çiğköfte işi her yerde var be babam.

Amma ve lakin, biz hanımla bu sene alacatiya tatile gitmiştik, orada bütik yerde sizin gibi kari koca is yapıyorlardi, güzelde satıyorlardi.
    Hanım almıştı.

İzmir'in Çeşme altı mi ne orada da güzel yerler vardı butik tarzı güzel ürünler vardı hanım aldiydi gene oradan.
    Markalı ürün fiyatına da satıyorlardı.
    Oralarda sanki tutuyor gibi geldi bana.

• Ticaret yapacak adamın en son yapacağı şey DH'de konu açmak olur csb gibi geldi bana.

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Burada her kesimden insan var tr nim en aktif forumu buraya yazmayacağım da nereye yazacağım senin saçma sapan araba yorumlarım csb bu değil fikir yazmayacaksan yazma

• birgarip2019 kullanıcısına yanıt
    Ben dükkandan ziyade gece pazarlarına işlek yerlere arabayla gidip seyyar satmak istiyorum ama unun için bir asıl belge alınıyor nereye ne kadar paralar ödeniyor öğrenmek lazım ilk etapta dükkan ağır gelir o dediği gibi yerlerin adı neydi yazar mısın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba,ben olsam tekstil işine girerdim . Nedeni ise internet ortamında satış yapabileceğin en iyi sektörlerden birisi.Ben olsaydım N11,GG,Hepsi Burada gibi sitelerde satardım . Sosyal medyada da güzel reklam yaparsanız orada da satış yapabilirsiniz. Ayrıca dükkanınızda olursa insanları çekersiniz. Bu yıllarda sosyal medyanın gücü çok büyük .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Ticaret yapacak adamın en son yapacağı şey DH'de konu açmak olur csb gibi geldi bana.
    O csb bu csb.
    Yav sen git Megane alın de dur yav.
    Ticarete girmek yerine Megane mi alsın!?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 16 Temmuz 2019; 0:28:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Ben dükkandan ziyade gece pazarlarına işlek yerlere arabayla gidip seyyar satmak istiyorum ama unun için bir asıl belge alınıyor nereye ne kadar paralar ödeniyor öğrenmek lazım ilk etapta dükkan ağır gelir o dediği gibi yerlerin adı neydi yazar mısın
    Hatırlamıyorum ki! Hanım da hatirlamiyormus.
    Sabah ekstradan bakıp söyleyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birgarip2019 -- 16 Temmuz 2019; 0:29:55 >
  • Hocam tatlış matlış şeyler üretme fikriniz varsa en başlarda bu yaramayacaktır ama ig butiği açmanızı tavsiye ederim . İlk başlarda kıvranırsınız ama zamanla sürekli takip edip çıkarak baya bi takipçi kastıktan sonra siparişler hakkında storyler ve dükkanınızı/seyyar şeyinizi gösteren şeyler paylaşınca güven de artacaktır . İnternette birazcık viral olmak zaman işi . Çok viral olmasanız da ufak ekstra gelir sağlar . Tamamen zaman işi olduğundan ötürü bu işe başlarken bu yönde de bir başlangıç yapmanızı tavsiye ederim .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt
    İnsta da 80 k lık 2 sayfamız var face de 200 k 300 k lık sayfalar var iç giyim mi demek istedinşz

• gs190505 G kullanıcısına yanıt
    Ne yapıyorsanız artık onun sayfası olsun demiştim . Ig sayfanız olması baya iyi ordan da satış yapın bence takipçi sayınız da yüksek .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.