Şimdi Ara

İŞ HAYATI DESTEK İSTİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir bir özel sağlık sektörün da çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak çalışıyorum 4 yıldır. böbrek nakli olduğum için engelli kadrosundan girdim. İşimin güzel ve kötü yanları da var. İşim ağır bir iş değil ( fiziki anlamda ) ama haddinden fazla yoğun. 8 saat içinde 330 dan fazla çağrı karşılıyorum. Sadece çağrı karşılamakla da değil onun dışında yapılan anket aramaları aktarım vs diye diye 450 in üstüne çıkıyor. İş yerimde 8 yıllık çalışan abiler ablalar bile asgarî ücret alıyorlar. İşimde hiç bir şekilde ilerleme rütbe şansım yok . Ek olarak 3 vardiya çalışıyoruz 8/4. 4/12. 12/8 bu benim hayatımda ne yazık ki bir çok olumsuzluk yaratıyor böbrek hastalığım konusunda uyku düzeni olmadığı için sabit çalışma saati olmadığı için defalarca böbreğin iflas etme durumuna kadar geldim. 4 yıldır bu mesleği yaptıgimdan dolayı konuşmaktan çenem de artık sıkıntı var çenemi açamıyorum doktorlar çok kullanmaktan dejenerasyon olmuş ameliyat diyorlar. İşin yükü ağırlığı karşı müşterilerin memnuniyeti filan derken Kendi hayatımı riske atıyorum takipli olduğum doktorum ek olarak psikolog ve psikiyatri doktoru bile hayatında değişiklik yapman bu iş senin rutin sağlık hayatını riske atıyor ek olarak sosyal hayatını da mahvediyor diyor. Ama çalıştığım kurum sağlık sektörü olduğu için çalıştığım hastanede ücretsiz faydalanabiliyorum. İş bulma imkanım yüksek yani istifamı verip ertesi gün tekrar başka işe girebileceğim iş yerleri var . Fakat burda ücretsiz sağlık hizmeti alıyorum diye 4 yıldır çalışıyorum ama bu seferde sürekli hayatı risk e giriyorum . Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sgk hastane masraflarını karşılamıyor mu?Başka yerde işe girersen hangi sağlık imkanlarından faydalanamayacaksın?Eğer işten ayrıldığında diğer işlere kesin olarak gireceksen şimdiki işini bırak.Ama aksi takdirde şu günlerde işten ayrılmak çok yanlış bir karar.
  • Bence sağlığını riske etme aynı ücrete çok çok rahat işler bulursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende engelli bir vatandaşım özel sektör de çok ağır şartlarda çalıştım. tabi çağrı merkezi zor bir sektör.. ama şunuda asla unutmayın iş her zaman bulunur ama sağlık elden gidince bir daha gelmez..
    bence alternatif iş arayışlarına girin çağrı merkezi değil de hasta kayıt hasta danışma bizler için daha ideal işler...son olarak şairin deidği gibi :

eğer bir insan hayatta parasını kaybetmişse hiç birşeyni kaybetmemiş demekti,
    sağlığını kaybetmişse hayatının yarısını kaybetmiş demektir,
    ama umudunu kaybetmişse herşeyni kaybetmiş demektir...
  • Keşke senin yerinde ben olsam .Mobil çağrı merkezi daha zor .Sürekli satış yapmak
    zorundasın .Ha bire fatura kontrolü ve müşterilerin bağırmalarını çekmek zorundasın .

Bi şekilde dayan .Sağlık sorunlarını gider devam et bence .
  • Dostum önceliği sağlığına ver, Allah korusun ciddi bir rahatsızlık daha yaşasan bu sefer o yaptığın işi bile yapamaz duruma geleceksin, o sebeple alternatiflere yönelmeni tavsiye ediyorum. Bence içinde bulunduğun durumu ve ne yapman gerektiğini gayet iyi biliyorsun hocam, biraz cesaret almak ister gibisin :) Bence alternatiflere yönel, böbrek ve çene üzerinden daha ağır sıkıntılar yaşarsan başka işlerde yapamaz hale gelirsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.