Şimdi Ara

İş için hergün İstanbul'dan İzmit'e giden var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
10.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ZOR YAA BEN KARŞIYA GEÇMEYİ ÜŞENİYOM. Allah'tan yakın işim..
  • Her gün yol stresini düşünmekten iş yerinde verimin düşebilir = (

Ben 15 dk. lık yola bile servis yok, minibüsle geliyorum diye canım sıkılıyor = (

Abi maaş gerçekten iyiyse + yol parasını şirket verecekse özel arabanla gitmeni tavsiye ederim.(Otobüs, tren, vb. öldürüyor adamı )

Aslında işi kabul edip etmeyeceğini sormamıştın ama kendi açımdan düşündüm.Para iyiyse yollar vız gelir
  • scooter tarzında bişeyi hiç düşünme bence ayrıca günde 200 km gidip gelen birinin yaşamaya fırsatı kalmaz.cok fazla yorulursun.bence başka bi iş bak.Allah gönlüne göre versin
  • ben her gun 50 + 50 100 km yapıyorum 2 arkadaş buldum kendi arabamla yol parasını bölüşüyoruz .... bu şekilde yapabilirsen zorlanmazsın

200 km motorla zor dostum ya allah muhafaza 4 tekerle zorlanırsın 2 tekerle düşünme bile derim
  • 4sene boyunca gittim geldim.Kocaelinde okudum he hergün gitmedim tabi haftada 3 max 4 gün oluyordu.Servislerle gittim özel Ps3-DVD her donanım vardı tabi yolu anlamıyorduk :) ama bir yerden sonra acayip sıkıyordu.
    Tren için abonman var bildigim kadarıyla 60-70lira sanırım arkadaşlarım gidip geliyordu.Efe tur içinde toplu bilet aldığınızda indirim yada bedava bilet veriyorlar.20 alana 10 bedava gibi....

Kendi aracımlada cok gittim geldim,ama giderim demeyin işten çıktıktan sonra yorgun argın 100 km yol gitmek işkenceye dönüşebilir.Otobanda olsa bazen araç kullanmak sıkabiliyor.4 sene boyunca görmedigim kaza çeşiti kalmadı otobanda.

Motor kesinlikle düşünmeyin otobanda çok tehlikeli,ki bunun yağışlı sis havası var.

Şöyle birşey önerebilirim orda bir ev tutup haftasonları gelmek gibi başka bir alternatif kalmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orjinalden alıntı: indica

quote:

Orjinalden alıntı: Versace precious

kuzenim göztepede oturuyor..kocaeli üniversitesine gidiyor..hemen hemen hergün..

oda treni kullanıyor..

ancak tren ayda 200-250 tutmuyor sizin dediğiniz gibi

nerden alıyor bilemicem ama aylık paso gibi birşey alıyor,haydarpaşa-izmit arasındaki tüm trenlere sınırsız biniyor..istanbul içi banliyölerde dahil..

en son 55-60 lira civarıydı eğer ilgilenirseniz pm atın kuzenime ulaşıp nerden ne kadara aldığını sorayım

ben ilk hesabı yaparken bostancı-izmit 5,75 TLX2 = 11,50 11,50x22 iş günü = 253 TL die hesaplamıştım kendimce, ama aylık paso seçeneğini unutmuştum. bildiğim kadarı ile merkez istasyonlardan veriyorlar haydarpaşa, izmit vs gibi... yardım ve hatırlatma için teşekkürler

bostancıda merkez istasyonlardan biri sanırım..istersen bi ara uğra sor..en azından ordan alamasanda nereden ve ne kadara alabilceğini öğrenebilirsin..

rica ederim

teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: Lo@ding

ZOR YAA BEN KARŞIYA GEÇMEYİ ÜŞENİYOM. Allah'tan yakın işim..

aaah aah, eski işim kartalda idi. sabah 8 de uyanıyodum, aslanlar gibi kahvaltımı yapıyodum. 8.30 da servise biniyodum 9 a 10 kala işte oluyodum. bu kriz fena vurdu ya, şimdi ne hallere düşücez ):
  • Herkese Tekrar Selam,

Öncelikle fikir ve görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün biraz araştırma yaptım. Aylık tren pasosu 100 TL (öğrenciler için 80 TL imiş). İlk Tren 5.39 da,bu çok erken, ikincisi de 6.49 da kalkıyor ve 8.30 da köseköyde oluyor, bunun da varış saati sıkıntılı çünkü mesai 8 de başlıyor.

Otobüslerle de görüştüm. Efetur 10 bilet alana 10 bilet bedava veriyor. Bilet 10 TL, yani 100 liraya 20 bilet alıyosunuz. bir ay için 40 bilete ihtiyaç olduğundan toplam 200 TL. Sabah ilk otobüs 6.30 da kalkıyor ve 7.40 gibi izmitte oluyor. Bu makul...
    İzmit seyahat te 2 bilet alana bir bedava veriyor. Bu biraz daha pahalıya geliyor.

Sonuç olarak;

Tüm arkadaşların dediği gibi motor işi tehlikeli, yazın belki problem yok ama kışın zor, bide mesafe 40-50 km olsa neyse, ama hergün 200 km pöööö Bunu geçtik.
    Belki giden gelen birileri denk gelirmi dedim ama o da çıkmadı. Bunu da geçtik.
    Yine arkadaşların dediği gibi iş çıkışı direksiyon sallamak zaten ölüm gelir adama, bunu da pek düşünmüyorum.
    Tren olayının saatleri nanay, sabah 5 buçukta o trene binmek için kaçta kalkıcaaaam kaçta gidicem. Bunu da geçtik.
    Acaba diyorum, İzmitte bi ev daha tutsam, bi hanım da oraya alsam. Hafta içi 2 numara bakar bana haftasonları 1 numara

Şaka bi yana sabah 6.30 otobüsüyle gidip akşamda 6.30 otobüsüyle gidip gelicem artık. Haa olurda hanımın işini bi şekilde İzmite kaydırabilirsek o zaman ne ala, değmeyin keyfimize. Ne trafik derdimiz kalıııırr ne ev kirası. Burda verdiğim ev kirası ile orda kral gibi bir daire alınıyor yaw.

Tüm yorum yapan arkadaşlara teşekkürler, bundan sonra güzel kitap, yol müziği ve seyahat yastığı ile ilgili görüşlerinize başvururum artık

Saygılar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indica -- 30 Nisan 2009; 23:27:54 >

• Selamlar indica, bende aynı durumdayım şu anda, ne yaptın nasıl bir yol izledin sen, aradan yıllar geçmiş ama belki bi faydası olur.
  • mechanicfeel M kullanıcısına yanıt
    Ben de okuyorum ya meğersem adam hort yapmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Ben de okuyorum ya meğersem adam hort yapmış

Gereksiz hort yapmamış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet gereksiz değil;) bende aynı konudan muzdaribim, istanbuldan iZmite yol gözümde büyüyor ya, şu hızlı treni açsalar belki o derman olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servis var. Ataşehir- Gebze 20 dakika
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.