Şimdi Ara

İş için İzmire 3000TL ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    solidworks 3d falan iyi.. çizim konusunda iyisiniz.gerekiyo bunlar zaten.
    yalnız 3000tl az paraya çalışıyorsun. kendini geliştir ayakları hikayedir birader.
    iş yapıyosan işi yapmaya yeterliysen maaşı da almaya yeterlisin
    bunlar oyalama taktikleri.
    seni oyalar oyalar seni canına tak edene kadar sömürür.
    3000tl izmirde para değil. ora sammsuna benzemez. ben samsunada gittim izmire de gittim çok. izmir çok daha tuzlu biyer. gidince göreceksin.
    izmir çoğu yerden tuzllu biyer.
    antalya bile daha ucuzdur izmirden. gidip menemende kalırsan anca geçinirsin ve dışarda pizza dahi yiyemezsin. o para az.

izeltaş bornova da galiba uuu oralar pahalı. forum bornova vardı oralarda.sen gitmeden konuş. boru değil hayatını değiştiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: potman55

izeltaş galeria da
    bornova pahalı be, ege üniversitesi orada bir sürü öğrenci var kiralar uçuk, her gün 40 dk yol çekersin başka yerden gelmek için

senin yapacağın şey belli o zaman, diğer arkadaşın dediği gibi başka iş bul, ya da izmire taşın birkaç ay sonra izmirde başka iş bul daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar siz İzmir’ in neresinde yaşıyorsunuz Balçova da kiralar 1500 lira.

• Arkadaşlar sahibinden ve hürriyert emlaktan çok aradım taradım 800 tl bornova 2+1 yeşilova mahalesinde evler var ama emlakçıyla konulmuyor izmire gel ofise gel diyip kapıyorlar

ve bana çok ucuz diyende oldu her şeyin çok çeşidi olduğundan ihitiyacına göre yaşarsın rahat edersin samsuna da dönmezsin diyorlar

orada ne tür maaşlar alıyorlar bilmiyorum piayasa nasıl bana samsunda aldığım para yetiyor birikimde yapıyordum şimdi orada geleceği düşünerek yaşayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: potman55

Arkadaşlar sahibinden ve hürriyert emlaktan çok aradım taradım 800 tl bornova 2+1 yeşilova mahalesinde evler var ama emlakçıyla konulmuyor izmire gel ofise gel diyip kapıyorlar

ve bana çok ucuz diyende oldu her şeyin çok çeşidi olduğundan ihitiyacına göre yaşarsın rahat edersin samsuna da dönmezsin diyorlar

orada ne tür maaşlar alıyorlar bilmiyorum piayasa nasıl bana samsunda aldığım para yetiyor birikimde yapıyordum şimdi orada geleceği düşünerek yaşayacağım
    yeşilova çok hoş yerler değil :) dediğimiz gibi 3000tl ile yaşayabilirsin (burası istanbul kadar değil) ama ama yaşamak ister misin kemer sıkarak? yaşam kalitenin düşeceğini bilmen lazım ama kariyer yapacağım diyorsan gel taşın. zorluk çekeceksin biraz ama birkaç seneye toparlarsın diye düşünüyorum.

patrondan da en az 4000 net iste asgari ücrete bile %24 zam geldi.

• potman55 P kullanıcısına yanıt
    bence izmirde daha pahalı hayat bro.
    hele bornova falan owww
    izmir tabiki daha güzel,daha modern, samsunu kesinlikle aramazsın.istanbula yakınlığı, iklimi de daha iyi.daha gelişmiş vs vs
    ama kesinlikle samsundan pahalıdır. izmirde taksiler geçirir, hastaneler geçirir, kafeler geçirir. ben hepsini test ettim şahsen ve fiyatları pahalı buldum.
    dediğim gibi gider menemen'e oturursun o ayrı..
  • bu arada tekkeköyde yeşilyurt demirçelikte işçi kendini kazana atıp intihar etmiş duydun mu?
    ben çok takıldım samsunda bi ara. bikaç ay kaldım. çarşamba - samsun arası mekik dokudum bi ara. samsun da güzel yer fena değil.
  • pakaji kullanıcısına yanıt
    hiç duymadım çok kötü olmuş Allah sabır versin ailesine sevdiklerine
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.