Şimdi Ara

İŞ İLANI | Farklı Pozisyonlarda Bilişimci Arıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Değerli arkadaşlar farklı pozisyon ve farklı görevlerde bizimle çalışacak bilişimcilere ihtiyaç var. Aşağıda detaylı şekilde eklemeler yapacağım. Herkese başarılar ve iyi çalışmalar dilerim.

NOT: NEREDE OKUDUĞUNUZ, YAŞINIZ, CİNSİYETİNİZ GİBİ İŞİN EHLİ OLMANIZA ENGEL OLMAYAN OPSİYONLARIN BİZİM İÇİN HİÇ BİR ÖENMİ YOKTUR :)

Web Developer
    *HTML, CSS, JS, PHP dillerine hakim.
    *Daha önceden en az 1 proje geliştiip tamamlamış, referans gösterebilecek.
    *Front-end, Back-end, Full stack developer vs. bulunduğu pozisyonda bilgi ve tecrübe sahibi.
    *Bunun dışında tercih sebebi olacak ilaveler yapabilirsiniz. Notta belirtilen opsiyonlar sizinle çalışmamıza engel değil.

Software Developer

Game Developer

Siber Güvenlik Uzmanı

Graphic Designer

FULL STACK DEVELOPER (Junior, Middle, Senior)

Back-end Developer (Junior, Middle, Senior)

Front-end Developer (Junior, Middle, Senior)

MOBILE APPLICATION DEVELOPER (Junior, Middle, Senior)

LEAD DEVELOPER / TEAM LEAD (Junior, Middle, Senior)

SOFTWARE ARCHITECT (Junior, Middle, Senior)

CTO / SOFTWARE DEVELOPMENT MANAGER (Junior, Middle, Senior)

EMBEDDED SOFTWARE DEVELOPER (Junior, Middle, Senior)

DEVOPS ENGINEER (Junior, Middle, Senior)

DATA SCIENTIST (Junior, Middle, Senior)

Güncellemeler Yapacağım. İletişim için:
    > Direkt Mesaj ile cv yahut referans, özgeçmiş atabilirler. Ardından telefondan görüşürüz detayları.

full stack developer iş ilanları, back-end iş ilanları front-end iş ilanları mobil programlama iş ilanları siber güvenlik iş ilanları web programlama iş ilanları yazılım geliştirici iş ilanları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3TH3M -- 30 Temmuz 2020; 12:35:19 >

• Değerli arkadaşlar çevrenizdeki bu alanda iş yapanlara paylaşırsanız çevrenizin de işinin görülmnesine vesile olmuş olur. İyi günler
  • Ortaya karışık çoğu yazılım alanını vermişsiniz. Ne yapmayı düşünüyorsunuz siber güvenlik uzmanı ile graphic designer mi çalıştırmak istiyorsunuz?

Öncelikle işi isteyen kişinin ne yapacağı konusunda fikri yok ki. Konuyu biraz daha açarsanız daha çok kişiye ulaşırsınız diye düşünüyorum.

Buradan bakınca yazılımcı olsunda ne olursa olsun ilanı gibi geldi bana.
  • Aylık net 15.000 tl ye bende varım bu işte. İş olarak ta ne olursa yaparın abi.
  • K110 kullanıcısına yanıt
    ne güldüm lan, adam holding şirketi ise haklısın
  • Junior CTO olmak istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.