Şimdi Ara

İŞ İLANI: Yetiştirilmek üzere web programcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Orta ve Küçük ölçekli firmalara katalog web sitesi yapılabilecek; HTML, CSS ve JS / JQuery'den anlayan; az biraz PHP, MYSQL, Photoshop ya da Fireworks bilen iş arkadaşı alınacaktır...

Joomla, WordPress, PhpBB veya hazır Template ile HARİKA web siteleri yapan arkadaşlar; ben kod yazabilen ya da en azından kod yazmaya meraklı iş arkadaşları aramaktayım... Merağınız var ise iletişime geçmekten çekinmeyiniz... "Bunun zaten hazır yazılmışı var!" diyorsanız hazırları kullanmaya devam ediniz...

Firmamız İ.O.S.B. Biksan San. Sitesindedir... Firma sahibi benim; HTML, CSS, JS, ASP.NET (C#), PHP, C/C++, MySQL, MsSQL dillerine hakimim... Web programlama konusunda meraklı, statik bir web sitesini sıfırdan notepad++ ile İLERDE yazmak isteyen, liselerin ilgili bölümlerinde okuyan, önümüzde ki dönem staj yapması gereken ve bu yaz çalışmaya meraklı arkadaşlara öncelik vermekteyim... Bildiğim bir şey varsa; teorisini paylaşmayı, pratikte uygulamasını yapmayı planlıyorum...

İlgilenenler p.m. ile, e-posta ile, facebook ile benimle irtibata geçebilirler...

DipNot: Ben kimim? 12 senedir bilişim sektöründe çalışıyorum... Bir özel üniversiteden Elektronik Müh. diplomam var, Bilgisayar Müh. ÇAP'ımı yarım bıraktım (askerlik); Cep Telefonu, Bilgisayar Teknik Servisi ağırlıklı firmamda İnternet ve Güvenlik Kamerası hizmetleri desteği de sağlıyorum... Müşterilerimiz küçük ve orta ölçekli; 5-20 çalışanı olan, 5-10 sayfalık statik web sitesi kendilerine yeten firmalar...

www.facebook.com/liderbilisim.info
    webmaster@liderbilisim.info
    www.liderbilisim.info

• quote:

Orijinalden alıntı: LBMaster

Orta ve Küçük ölçekli firmalara katalog web sitesi yapılabilecek; HTML, CSS ve JS / JQuery'den anlayan; az biraz PHP, MYSQL, Photoshop ya da Fireworks bilen iş arkadaşı alınacaktır...

Joomla, WordPress, PhpBB veya hazır Template ile HARİKA web siteleri yapan arkadaşlar; ben kod yazabilen ya da en azından kod yazmaya meraklı iş arkadaşları aramaktayım... Merağınız var ise iletişime geçmekten çekinmeyiniz... "Bunun zaten hazır yazılmışı var!" diyorsanız hazırları kullanmaya devam ediniz...

Firmamız İ.O.S.B. Biksan San. Sitesindedir... Firma sahibi benim; HTML, CSS, JS, ASP.NET (C#), PHP, C/C++, MySQL, MsSQL dillerine hakimim... Web programlama konusunda meraklı, statik bir web sitesini sıfırdan notepad++ ile İLERDE yazmak isteyen, liselerin ilgili bölümlerinde okuyan, önümüzde ki dönem staj yapması gereken ve bu yaz çalışmaya meraklı arkadaşlara öncelik vermekteyim... Bildiğim bir şey varsa; teorisini paylaşmayı, pratikte uygulamasını yapmayı planlıyorum...

İlgilenenler p.m. ile, e-posta ile, facebook ile benimle irtibata geçebilirler...

DipNot: Ben kimim? 12 senedir bilişim sektöründe çalışıyorum... Bir özel üniversiteden Elektronik Müh. diplomam var, Bilgisayar Müh. ÇAP'ımı yarım bıraktım (askerlik); Cep Telefonu, Bilgisayar Teknik Servisi ağırlıklı firmamda İnternet ve Güvenlik Kamerası hizmetleri desteği de sağlıyorum... Müşterilerimiz küçük ve orta ölçekli; 5-20 çalışanı olan, 5-10 sayfalık statik web sitesi kendilerine yeten firmalar...

www.facebook.com/liderbilisim.info
    webmaster@liderbilisim.info
    www.liderbilisim.info

öbür yaza staja yanınıza gelebilirmiyim sorun olmazsa şehir neresiydi ?

çünki gerçekten kendimi geliştirmek istiyorum php mysql az biliyorum photoshop ise kendi kuracağım siteyi hazırlaya bilecek derecede ve html css yi iyi biliyorum.

ve asıl önemlisi bunların hepsini bilen bir büyüğün başımda durup beni yetiştirmesi çok iyi olurdu

• Şartlarınız çok uygun. Ancak İkitelli uzak gibi duruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.