Şimdi Ara

İş Ortağı Arıyorum ( Melek Yatırımcı )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kurulacak olan yeni nesil sosyal paylaşım sitemde şirketin %30'luk kısmını melek yatırımcı ile paylaşmayı düşünüyorum.Proje Kosgeb destekli olup ( 350.000 TL ) lik bir projedir.

Projenin %5'lik kısmı bitmiş durumdadır.Şahsım tarafından ( kosgeb ar-ge ) destek kısmından 250.000 TL koyulmaktadır.%30 luk kısım için ise ( 100.000 TL ) destek yapabilecek bir melek yatırımcı arıyorum.

Projeye KSÜ ( Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi)'de destek vermektedir.Proje içeriğinde ise Facebook,Twitter vb gibi olup daha farklı hizmet dalları ve ileri teknolojiler bulunduran bir içerik mevcuttur. ( Gizlilik durumundan dolayı açıklayamıyorum. )

İlgilenenlere acilen duyrulur.

• Sirketin % de kaçini vereceksin. Eyvallah fikir senden teknik destek nasil olacak onu anlamadim da. Kosgeb %30 getir %70 ini ben vereyim demiş belli. Peki sence 350.000 tl bu işin tanitimi için yeterlimi?

Web 2.0 eğilimde sosyal medya bence boyut değiştirecek.. Daha farkli bir yone kayacak. Ayrıca mobil dünya biraz daha değişecek diye düşünüyorum. Hem ülkemizde bukadar facebook kullanicisi varken. twitterda hatri sayilir yere gelmişken. Google+ google aramalarinda bile en üste cikarken. Seninki nasil tutacak?

Su soruma cevap verirsen de sevinirim. Kosgeb bu bilişim alaninda çok istekli yatirimlar yapmaz bu süreci nasil geçtiniz?

PS: 100 bin tl veren hiç kimse %30 suna tamam demez. ilk sorum o yüzden var!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufeba -- 2 Kasım 2011; 18:29:09 >
  • Arkadaslar merhaba

Bizim de yapmak istedidigimiz bir is var. Isin detaylarini kopyalanmasi ihtimalini dusunerek burda aciklamak istemiyoruz. Bu is icin 300,000TL gibi bir butceye ihtiyac duyuyoruz. Turkiye'de faliyet gosteren white angel benzeri yapilanmalarla temasa gecmek istiyoruz ancak adamlar daha meraba demeden projenin detaylarini soruyorlar!

Sizden ogrenmek istedigim bu yapilanmalar arasinda guvenilir olarak bildiginiz bir tanesi var midir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatırımcı Arıyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.