Şimdi Ara

İş’te Üniversiteli Cinemaximum Hediye Bilet Kampanyası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
5.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün son gün arkadaşlar, belki faydalanmak isteyen olur diye up yapayım.
  • 2 tane bilet alsak 4 bilet mi hediye yoksa sadece 1 bilet alarak mi katilabliyoruz acaba
  • Bugün 8 mart henüz yüklemeyle ilgili bir bilgilendirme mesajı vb bişey gelmedi, gelen var mı? Yüklendiğini nasıl anlayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: boldturks

Bugün 8 mart henüz yüklemeyle ilgili bir bilgilendirme mesajı vb bişey gelmedi, gelen var mı? Yüklendiğini nasıl anlayacağız.

bunu ben de merak ediyorum. acaba gençturkcell kampanyası ile birleşmediği için mi çünkü bileti öyle almıştım (armada cinemaximum pos cihazı ile)
  • quote:

Bugün 8 mart henüz yüklemeyle ilgili bir bilgilendirme mesajı vb bişey gelmedi, gelen var mı? Yüklendiğini nasıl anlayacağız.

Hocam bana mesaj geldi ama mesaj gelmeden önce zaten kredi kartı dönem içi hareketlerinde tanımlanmıştı. Sizde dönem içi hareketlerinize bakın. Orda tanımlıysa tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaslar 2 adet hedıye bıletın 2 sını de aynı anda mı almak gerek ayrı ayrı zamanlarda almak oluyor mu acaba

2.sorum da kredı kartını verıp kasıyere hedıye bılet var mı dıyecegız almak ıcın

sagolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: BernaGs2

selam arkadaslar 2 adet hedıye bıletın 2 sını de aynı anda mı almak gerek ayrı ayrı zamanlarda almak oluyor mu acaba

2.sorum da kredı kartını verıp kasıyere hedıye bılet var mı dıyecegız almak ıcın

sagolun

İlk sorunuza cevap veremeyeceğim, emin değilim çünkü farklı farklı kullanılır mi bilmiyorum. Ama 2 farklı kod çıkıyor pos cihazından bence farklı farklı kullanabilirsiniz. Ikinci sorunuza gelince, evet kredi kartınızı veriyorsunuz. Hediye bilet kazandım karta yüklendi dersiniz zaten onlar biliyor sistemi. Kartı pos cihazına sokuyorlar şifrenizi giriyorsunuz. Kod pos tan çıkıyor. Işlem bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

quote:

bunu ben de merak ediyorum. acaba gençturkcell kampanyası ile birleşmediği için mi çünkü bileti öyle almıştım (armada cinemaximum pos cihazı ile)

yüklenmiş mi biletler? benim dönemiçi işlemlerde de yok. acaba gencturkcell den dolayı mıdır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.