Şimdi Ara

İş üstünde yakalandım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agah010

herkes 1 kere yakalanmıştır bende kardeşime yakalanmıştım

Kendi adına konuş
  • Ben kardeşimi yakaladım.
  • Peder paso dalar elim klavyede hazır windows penceresi tuşu + D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 20 Ağustos 2011; 17:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sphyxinator55

Arkadaşlar Babamdan intikam alcam bende onu yakalayacam

afedersinde kimi yaparken yakalayacaksın? bence dayak yersin.
  • nasıl yakalanıosun ben anlamadım ya peder gil yan odada uyurken odama gece kız sokuorm yakalanmıyorum ben sen bir 31 i eline yüzüne bulaştırdın oldumu bu şimdi
  • annem yakalamisti bir kere ama izlerken is ustnde degil olayi toparladim fakat inanmadigi kesindi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swaps1404

nasıl yakalanıosun ben anlamadım ya peder gil yan odada uyurken odama gece kız sokuorm yakalanmıyorum ben sen bir 31 i eline yüzüne bulaştırdın oldumu bu şimdi

Cool story bro !

Bende 3 4 sene önce babama yakalanmıştım ama iş üstünde değil internetteki geçmişi silmeyi unutmuşum bidaha girmiceksin böyle sitelere falan dedi sonra bende onu iş yerindeyken yakaladım arka odada tv seyrediyodum babamda pc deydi ben kalktım gitim babamın yanına pc kastı şansına ne yapacağını şaşırdı monitörü falan kapattı ama ben çaktırmadım sonra bu beni yakaladı geçen iş üstündeyken bişe demedi içeri gitti.

• quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

quote:

nasıl yakalanıosun ben anlamadım ya peder gil yan odada uyurken odama gece kız sokuorm yakalanmıyorum ben sen bir 31 i eline yüzüne bulaştırdın oldumu bu şimdi

Cool story bro !

Bende 3 4 sene önce babama yakalanmıştım ama iş üstünde değil internetteki geçmişi silmeyi unutmuşum bidaha girmiceksin böyle sitelere falan dedi sonra bende onu iş yerindeyken yakaladım arka odada tv seyrediyodum babamda pc deydi ben kalktım gitim babamın yanına pc kastı şansına ne yapacağını şaşırdı monitörü falan kapattı ama ben çaktırmadım sonra bu beni yakaladı geçen iş üstündeyken bişe demedi içeri gitti.

ooo bu acayip olmuş madem yapıonuz yakalanıonuz nette kız düşürün beraber soyun beraber keyiflenin bilader

• hiç yakalanmadım yakalanmamda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mister Blöf

Hic birinizin kapilari mi kilitlenmez yahu.

Bu tür şeylerle pek ilgilenmem ama istersen adamlar tabela assınlar bu odada mala vurulacaktır diye. Bir farkı yok.
  • Sonra uyandın kafanda bi ağrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sunset...

İş üstünde yakalandım

• quote:

Orijinalden alıntı: D4rKSh4D0w

quote:

Cool story bro !

Sizin iş inada binmiş , dikkat et.

• Yakalanmadığını sananlar bence çok sevinmesin. Babanız sizin geçtiğiniz yolları asfaltladı bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: m4y

Yakalanmadığını sananlar bence çok sevinmesin. Babanız sizin geçtiğiniz yolları asfaltladı bile

ya ben eve gavur soktum 1 hafta kaldı babamın tek yorumu oldu alan memnun veren memnun. şeffaf olalım biraz babayla ilişkilerimizde sorun kalmaz
  • Bende hiç yakalanmadım. Zaten yakalanmasak bile bilmiyorlar mı sanki ?
  • quote:

sanki biraz meraklı ama "ilgisizim" havası vermeye çalışan klasik bayan tavırları sezdim. Erkek yorumu degil gibi...

Not; Evet Einstein benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voltage of maniac

quote:

sanki biraz meraklı ama "ilgisizim" havası vermeye çalışan klasik bayan tavırları sezdim. Erkek yorumu degil gibi...

Not; Evet Einstein benim

evet harbiden einstein sensin. bu kadın kim aramıza sızmış ajan bu

• Şükret patlama meydana geldiği an girmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 34GKN35 -- 20 Ağustos 2011; 23:17:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.