Şimdi Ara

iş yapar mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bende diesdeyim sana lazım olan şey takılar öncelikle git bitane pp al birde kekuri ring(+1) bul küpeler görev küpesi kalsın elindeki cleverler ile bir süre oynarsın sonra shard 7 yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahme__T

eğer sağlam item yapmazsan spike towna bile kurban gidebilirsin.

muahahhahaha
    koptum ya :)
  • Boşver dinleme yapmazsın diyenleri 59 lvlda 1 boss kesersin item doşersin moralini bozma ..
  • dıesde bu charla pek umut yok ama ticari zekani kullanıp daha ii ıtemler dızersen neden olmasın
  • İTEM DİZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAYKURTISMET -- 19 Ağustos 2007; 1:33:16 >
  • bi soru sordum takan yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mirage Dagger

eger takilari dizersen neden olmasin

benimde 55 asasim var ardream yapcam 2 tane +8 cleaver +7 chitin set kupeler ve belt dex8 pendant dex 10 ringler gorev takisi ama kekuri yapmayi dusunuyorum server xigenon is yapar mi su an 56 lv yim adam aliyorum ama 59 da is yaparmiyim

oynama tarzına baglı zamanında gerı topuk yapıp mınöre asılmak bir süre arkanda senı kovalayanların sayısını azaltıktan sonra ıclerınde ezık varsa tespıt edıp gerı dönup kesmek sonra gene topuklamak hep ayar işi bunlar ne adamlar var bi asasa 4 asas dalıyor o kadar minör gösteri olurken ıclerınde en ezıgını secıp ilk önce onu alınca zaten dıgerlı topuk yapıyo neyse öle olmak ıcınde saglam ıteme sahıp olmak lazım dex 8 le olmaz x te eskı server. oynamayı bılmıyosan mınör combo yok anca ks ile son vurus ile orc human kıme kıme daldıgı bellı olmadıgı zamanlarda adını alta yazarsan yazarsın anca öle karmasıklık hep cıkmıyo cıksada herzman denk gelmıyor

• İş yapamaz... ne kadar oyunu iyi biliyorsan bil ne kadar iyi oyunculuğun olursa olsun bir yere kadar...Dies gibi eski bir serverda(ben de diesdeyim) ardreamde dd25 siz md+8 shard+8 siz adam parmakla gösterilecek kadar az...Onlara karşı istediğin komboyu dene ama sonuç 0 kalır.Ancak kssss......
  • quote:

Orjinalden alıntı: Who1sLove

Boşver dinleme yapmazsın diyenleri 59 lvlda 1 boss kesersin item doşersin moralini bozma ..

herşey kader

ft den bi dol çıkar hayatın kurtulur
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.