Bildirim
iş yerinde oynanacak oyun tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer rpg seviyorsan ve biraz da ingilizcen varsa Grail Lords oynamanı tavsiye ederim. Oyuna günde 5-10dk ayırman yeterli. Yeterli diyorum keza istesende fazla zaman ayıramazsın. Anca chat kanalında aktif üyelerle konuşursun :)) Oyunda sana günlük hareket hakkı veriliyor. Ve gece 12'de yenileniyor. Biriktirme gibi bir şansın yok. Eğer takıldığın bir yer olursa buradan veya oyundan bana soru sorabilirsin.
http://www.thegraillords.net/registration.php?referral=2810 -
Hocam ben ofiste Town of Salem oynuyorum genelde. Bir el 10-15 dakika olduğu için tam işyerinde oynanmalık oyunlardan birisi. Tavsiye ederim -
League of angels 2 oynayabilirsin gun boyu etkinlikler ve gorevler var sikilmadan aksam edebilecegin bir oyun turkce hemde tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X