Şimdi Ara

iş yol arkadaşı-istanbul (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: L.J

quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

sizin için demiyorum ama burası Türkiye yemin ederim bayıltıp böbrek dahil alıp giderler :D

Kaç kere böbreğin çalındı kardeşim tecrübe sahibi gibi laflar ediyorsunuz ya ne diyim. En binilmeyecek kamyona otostop çekip hiçbir şey olmadan inmişliğim var korktuğunuz gibi değil. Ha önlemini alacan cebinde biber gazı çakı vs olacak ama karşındaki de senin gibi insan korkaklığın alemi yok.

böbrek işin esprisi

karşıdakinin benim gibi insan olduğnu nereden bileyim, italyadan türkiye'ye kadar otostop cekip gelen kadını ülkemizde öldürdüler biliyoruz, taksiciler misal sürekli gasp ediliyor öldürülüyor.Diyelim ki sen arabana 2 kişi aldın biri öne biri arkaya oturdu, arkadaki bıcağı cıkartıp boğzna dayadın napacaksın?cebindeki gaz bıcak bir işe yaramaz, gönül ister ki dediğinz gibi inip binelim ama burası Türkiye

Babamın tek lafı vardır, tanımadığını arabana alma, haa tanırım tabeki durur alırım yada tanıdığım insansa binerim arabasına

ayrıca korkaklık değil önlemdir

• Bence çok mantılı.

Boş arabada gitmektense hem benzin masrafını paylaşırsınız, hem misafir için daha rahat bir yolculuk olur hemde yolda sohbet arkadaşı olursunuz.
  • quote:

quote:

quote:

sizin için demiyorum ama burası Türkiye yemin ederim bayıltıp böbrek dahil alıp giderler :D

Kaç kere böbreğin çalındı kardeşim tecrübe sahibi gibi laflar ediyorsunuz ya ne diyim. En binilmeyecek kamyona otostop çekip hiçbir şey olmadan inmişliğim var korktuğunuz gibi değil. Ha önlemini alacan cebinde biber gazı çakı vs olacak ama karşındaki de senin gibi insan korkaklığın alemi yok.

böbrek işin esprisi

karşıdakinin benim gibi insan olduğnu nereden bileyim, italyadan türkiye'ye kadar otostop cekip gelen kadını ülkemizde öldürdüler biliyoruz, taksiciler misal sürekli gasp ediliyor öldürülüyor.Diyelim ki sen arabana 2 kişi aldın biri öne biri arkaya oturdu, arkadaki bıcağı cıkartıp boğzna dayadın napacaksın?cebindeki gaz bıcak bir işe yaramaz, gönül ister ki dediğinz gibi inip binelim ama burası Türkiye

Babamın tek lafı vardır, tanımadığını arabana alma, haa tanırım tabeki durur alırım yada tanıdığım insansa binerim arabasına

ayrıca korkaklık değil önlemdir

Genelde insanlarla uğraşılan mesleklerde çalıştığım için artık kimin sağlam ayakkabı olup olmadığını anlıyorum zaten belli de ediyor bana kalırsa. Öğrenci yurdunun önünde elinde defterle kitapla bekleyen birinden gasp beklemeyiz heralde. Güney insanı olarak biz biraz daha sıcak kanlıyız heralde bundan dolayı, İstanbul'da güpegündüz adam öldürülse bakan olmuyor geçip gidiyor insanlar. Gerçi İstanbul'da da olmadı bir şey:)

• Buradan yazayim yarin yeditepe universitesinden 16:30 gibi caddebostana gidecegim. Oraya gidecek olur ise birakayim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Ben olsam (kadın da olsa) kimseyi aracıma almazdım..

Çöreği böreği de zaten ablam herkesten güzel yapar..

İşte bu yüzden bizim milletimizden bi cacık olmaz.

Yargısız infaz yapan peşin fikirli insanlardan çok güzel cacık olur ama..

Komşusunu veya iş arkadaşını götürenlere bir lafım yok.. yabancıya güvenmek zorunda değilim, tasarrufun da canı cehenneme..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.