Şimdi Ara

ISA Slotundan modem tanıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Win 98 yüklü makinede ISA slotuna takılı modem var.Bunu nasıl tanıtacam.98 görmüyor bunu.ISA ya takılan bir aleti 98 kendi görüyormu yoksa yanlış bir şeymi yapıyorum.

• sürücüsünü yüklediğinde görür bilinmeyen aygıt demeyeyebilir
  • eğer 98 görmüyorsa senin ya modem bozuk ya da isa slotta bir sorun var. hem zaten isa slotta çalışan bir modemi ne yapacaksın. at gitsin. onlar çok yavaş çalışır.....
  • Makine arkdaşın,Format atıldı.Atılmadan önce modem çalışıyordu.Atmadan önce driver guide toolkitdiye bir program var(Driverguide.com un)onla driverların yedeğinide aldık.Formattan sonra denetim masasındaki modem den yüklemeye çalışıyorum olmuyor.Tanı seçeneğine bastığımda sorun veriyor.rockwell çipi var .Netten başka driverlarda indirdim.her yüklemeden sonra Tanı diyorum tanımamakta ısrar ediyor.Port seçimini zorunlu kılıyor.Ondada sadece com1,com2 ve LPT1 var.Biostanda bunlar Auto seçeneğinde(Comlar).ISA slotu için hangi portu seçmek gerekirki.Başka yolu varmıki bunun
  • Standart 56k modemi seç port olarak com 2 yi göstermeyi dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Symmetrical -- 11 Ağustos 2005, 19:17:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.