Şimdi Ara

ISA to PCI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimizde bir adet ISA kart var, bunu PCI slotuna takabileçegimiz conventer/adaptör benzeri aparatlar varmıdır piyasada?
    Biraz araştırdım ama bulamadım birşey.

• Bu tür kartlar neredeyse kalmadı ( ISA )...
    Aparat bu güne kadar duymadım ne yazıkki. Ancak çok ta değerli bir kart değilse pci olanı bulmanız yada bulmayı denemeniz daha iyi olacaktır.
  • elimizdeki kart malisef degerli, yeni bi kart almamızda pek münkün görünmüyor. Elimizdeki ISA kartı bir şekilde yeni pclere bağlamanın yolları arıyoruz. Alternatif çözüm önerilerinizide bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsezen -- 7 Aralık 2005, 0:06:53 >
  • evt eski bilgisayarımda zannedersem 486 idi , yassı kasa olduğu için zamanının kartları sığmıyordu , zannedersem bunun için ısaya takılan ve ısa ve pci çeviricisi işini gören kartım vardı bu tür bir adaptör vardı , ikinciel işi yapan bilgisayarcılarda bu tür bir kartı zannedersem bulabilirsin
  • bendeki P3 anakartta hem 1GHz ye kadar destekliyo hemde 2 tane ISA var.

ISA to PCI kesin vardır
  • - p3 ankaratlarda bunlar zaten var. önemli olan bunu adaptörle P4 pci uydurmak.
    - bu arada 2. elcilere bakmanızda fayda var. genellikle bu tür durumlarda yardımcı olurlar.
  • Aynı sorundan bende de var. Tarayıcının(Scanner) ISA kartını pci slotuna nasıl takacam. 2. elleri felan araştırdım ama birşey bulamadım.

YARDIM ACİL
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jason B.

bendeki P3 anakartta hem 1GHz ye kadar destekliyo hemde 2 tane ISA var.

ISA to PCI kesin vardır

1 ghz destekleyip isa girişi olmasıyla nasıl kesin vardır diyebiliyorsun arkadaşım? kusura bakma da alakaya maydanoz olmuş bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.