Şimdi Ara

İşbankası bankamatik kartla kazandıran dörtlü kampanya(01-20Şubat) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
3.547
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yapmaması için sebep yok. Yapılıyor bence. Mesaj attım dönmediler daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler tek tek uzuyor.. Olumlu islem yapanlar yazsin lutfen.. tesekkurler simdiden İşbankası bankamatik kartla kazandıran dörtlü kampanya(01-20Şubat) 

• Bu kampanyayıda tamamlayan olursa bir sonrakine beşlik kampanya gelecek İşbankası bankamatik kartla kazandıran dörtlü kampanya(01-20Şubat) 

• Arkadaşlar 175 tl bankamatik kartı ile market harcaması yapıldı. Market/60 sayacı işledi fakat bankamatik 4lü sayacı ilerlemedi. Kaçırdığım birşey mi var acaba.

• Bu kart tipi kampanyaya dahil değildir diyor ben de.

• Normalde yapmıyorlar ancak yüksek mebla yüklenince yanlışıkla ödedim vs diyince iade oluyor demişti birisi forum da
  • Hocam market alışverişi yaptım sayaç işlemedi yazan vardı, sayaçta sorun olabilir. İade aldınız mı
  • Hocam yanlış kişiyi taglediniz sanırım
  • yemeksepeti olmasa süper kampanya ama 175 lira yemek siparişi çok fazla zaten genelde getir yada zomato kullanıyorum cüzdana atsam kampanya sonrası çeksem puan gelir mi acaba?
  • Yemek sepeti cüzdan saymayınca iade aldım ben.

• TheEvent kullanıcısına yanıt
    cüzdan sayılmıyor mu 175 TL ye tek seferde ne söylenebilir ki çok saçma olmuş o zaman bu kampanya
  • Cüzdan'ın anlaşması elektronik pos olarak geçiyor. Şirket/personel falan yükleme yapıyorlar sanırım. O daha cazip geliyor firmaya. Zaten yemek sepeti üye işyerlerinden cüzdan ödemelerinde ekstra %4 daha fazla komisyon alıyor.

Trendyolu bende saymadı, listesinde de yok.

Sizinkini nasıl saydı acaba?

• Mevlüt okutup lahmacun, ayran siparişi filan verilebilir.😂😂😂

• hserdark kullanıcısına yanıt

Garip bir kampanya hocam. Ty cüzanı iade aldım. Yemek sepetinide. E-ticaret tamamlanmış görünüyordu. Belkide yemek sepeti cüzdanı e-ticaret saydı anlamadım bende. İade aldığım için şu an tamamlanan görünmüyor. Katılmayacağım ben zaten.

İş bankasının sayaçları genel de düzgün çalışmıyor iade aldığınızda falan kazandınız gösteriyor ama puanlar yatmıyor haberiniz olsun .
    Hocam iade geldiyse kazanım silinmiyor fakat puan yatmıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşbankası bankamatik kartla kazandıran dörtlü kampanya(01-20Şubat)

Trendyola 175 yükledim ve yemek sepetine 175 yükledim.
    3. Sıradaki mavi oldu. Yeneksepetini enbaştaki olarak düşündüm. Olmayınca ikisinide iade aldım.
    Şu an böyle.
    Kampanyaya katılmaktan vazgeçtim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.