Şimdi Ara

işbankası fırsatla ile 2 adet sinema bileti hediye (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
12
Favori
6.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • MH kayıt oluşturdu. 4 gündür bir mesajı yeniden gonderemediler. Bu kodları kullanamayacak olan birisi varsa ve PM ile paylasabilirse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4dx te geçerli mi bu ? veya imax
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Bi yerde geçerli diye okumuştum fakat emin değilim. Pazartesi imax te deneyecem. Sonucu yazarım buraya.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIduayenaII

Bi yerde geçerli diye okumuştum fakat emin değilim. Pazartesi imax te deneyecem. Sonucu yazarım buraya.

4dx te de sorablirmisin sadece marmara forumda var ama deneyim dedim 4dx neymiş
  • Dehşetengiz kullanıcısına yanıt
    Ankara panorada da varmış 4dx. Ankamall cinemaximum a gideceğim. Gisede sorarim bilgileri vardir herhalde. Geçerli ise 4dx e 2. bilet ile oraya gideriz. Aslında bende sinemia var. Biletleri arkadaşa harcıyorum. Kendim sinemia ile giriyorum.

Edit: İmax te kodlar geçerli. 4dx ı sordum gişede Imax te geçerli ise 4dx içinde geçerlidir denildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIduayenaII -- 7 Kasım 2016; 23:08:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 31 araliga kadar kullanilabiliyordu degil mi, birde anadolu yakasi ckm ve akasyada gecerli mi acaba imax ve 3d de?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.