Bildirim
İşbankası hesap işletim ücreti
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
geri almak için tüketici mahkemesinde dava açman gerekir. ancak davayı kaybetme ihtimali de var. -
quote:
Orijinalden alıntı: HardLord
Mrb arkadaşlar salı günü hesabımdan hesap işletim ücreti adı altinda 50tl kesmişler şu zamana kadar yoktu boyle birsey nerden çıktı bu kesinti ve yasalmidir
muafiyet şartlarına aşağıdaki linkten bakabilirsin:
http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/hesap-isletim-ucreti-uygulamasi/Sayfalar/hesap-isletim-ucreti-uygulamasi.aspx
-
Faizler yükseldi ev satışları düştü. Faiz satamayıncada göz yumdukları müşterilerine artık sudan sebebten masraf kilitlemeye başladılar.
Kapitalimze göre büyük şirketler her sene en az %3 büyükmek zorunda.
Şuan baktığımızda herşeyi kartla ödeme yapıyoruz nakit para kullanan azaldı bütün paralarımız bankada.
Haliyle böyle olunca adamlar ne kanun dinler nede yasa. Para kimdeyse kanun o dur. -
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Mrb arkadaşlar salı günü hesabımdan hesap işletim ücreti adı altinda 50tl kesmişler şu zamana kadar yoktu boyle birsey nerden çıktı bu kesinti ve yasalmidir
http://www.isbank.com.tr/TR/fiyatlar-ve-oranlar/hesap-isletim-ucreti-uygulamasi/Sayfalar/hesap-isletim-ucreti-uygulamasi.aspx
Mecbur 6ayda bir verecez ozaman benim anlamadigim ben bu hesabi 7srnedir kullanıyorum onceden boyle birsey yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşım aynı dertten muzdaribim...........
geçen sene bankaya dilekçe göndermiştim kaale almadılar bende üşenip durdum hep
dün farkettim 6 ayda bir kesiyorlar yılda bir sanıyordum, internet bankacılığı kullanıyorum
hesap detaylarını çıkarttım 2006 dan 2014 e (ve bu aya bu güne) kesintileri bulup işaretledim ve hesapladım
408 tl, bugün yarın bu belgelerle ve dilekçe ile tüketici heyetine başvuracağım, hakkımı arayacağım
daha önce bir pc monitörü davam olmuştu; satıcı iade almamıştı bende gerekli belgelerle tük. mah. ne başvurdum
sonuç: iade aldılar paramı da yatırdılar
tecrübe kazanmış olduk, işbankası ndan sonra yapı krediye de aynı işlemleri yapacağım. -
Tüketici hakem heyetlerinde yoğunluk var....Ama başvurmak faydalı...Genelde tüketici lehine karar çıkar... -
quote:
Orijinalden alıntı: tamergungor2006
arkadaşım aynı dertten muzdaribim...........
geçen sene bankaya dilekçe göndermiştim kaale almadılar bende üşenip durdum hep
dün farkettim 6 ayda bir kesiyorlar yılda bir sanıyordum, internet bankacılığı kullanıyorum
hesap detaylarını çıkarttım 2006 dan 2014 e (ve bu aya bu güne) kesintileri bulup işaretledim ve hesapladım
408 tl, bugün yarın bu belgelerle ve dilekçe ile tüketici heyetine başvuracağım, hakkımı arayacağım
daha önce bir pc monitörü davam olmuştu; satıcı iade almamıştı bende gerekli belgelerle tük. mah. ne başvurdum
sonuç: iade aldılar paramı da yatırdılar
tecrübe kazanmış olduk, işbankası ndan sonra yapı krediye de aynı işlemleri yapacağım.
eski yıllara ait başvuru yaparsanız sebepsiz zenginleşme gerekçesiyle davayı kaybedersiniz.
sadece 1-2 yıl geriye dönük yıllar için dava açınız. (tavsiye : 2013-2014)
-
sonuçta yasa 10 yıl geriye dönük alırsınız diyor ama ........... işi şansa bırakmamak lazım son 2 yıla dönük talep edilebilir
öncesinde kesinti zaten az, yılda 100 tl son 3 yılda 300 tl yapar zaten.............. yılda 30 40 tl kesseler sesim çıkmaz sonuçta hizmet alıyoruz bankamatikleri kullanıyoruz parayı sakladığımız güvenli bir yer ama çok kesiyorlar ya.... -
quote:
Orijinalden alıntı: tamergungor2006
sonuçta yasa 10 yıl geriye dönük alırsınız diyor ama ........... işi şansa bırakmamak lazım son 2 yıla dönük talep edilebilir
öncesinde kesinti zaten az, yılda 100 tl son 3 yılda 300 tl yapar zaten.............. yılda 30 40 tl kesseler sesim çıkmaz sonuçta hizmet alıyoruz bankamatikleri kullanıyoruz parayı sakladığımız güvenli bir yer ama çok kesiyorlar ya....
hiü (hesap işletim ücreti) ile kart aidatlarını karıştırmayın. kart aidatları geriye dönük olarak alınabilir
bu sebeple zaten isteyince biraz da zorlayınca kartı kapatma tehdidi yapınca geri veriyorlar.
ama hiü bankacılık işleminden kaynaklanan bir ücret olduğundan dolayı banka ile aranızdaki uzlaşmazlımta çözüm noktası yasal mahkemelerdir.
bu sebeple tüketici mahkemesinde dava açmak gerekiyor dava açmadan önce harç ücreti dilekçe bilmemne birsürü uğraşacaksınız
ayrıca dava devam ederken arada bir git gel yapıp işinizden gücünüzden geri kalmak durumu var getiri götürü hesabı yapıp öyle karar verin.
astarı yüzünü geçecekse uğraşılmaz davayı kazanma ihtimali kadar kaybetme ihtimali de var.
-
Hocam geri alabılırsenız haberdar edınde bılgımız olsun, bende ıade talebıdne bulundum ama hala ses yok , 02129980291 nolu telefon bugun benı aramıs sanırım iş bankası , yada baska bı kurum bılmıyorum bu numaradan aranan oldumu acaba ? -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fusem
quote:
Mecbur 6ayda bir verecez ozaman benim anlamadigim ben bu hesabi 7srnedir kullanıyorum onceden boyle birsey yoktu
Ben de uzun yıllar İş bankası müşterisi olarak kredi kartı vs kullandım, başınıza gelen olay benim başıma 2010'da geldi. Geri verin dedim, yeterli harcamanız yok dediler. Ben de iptal edin kartımı o zaman dedim. İptal ettiler. Müsait olduğum gün de gidip hesabımı vs her şeyi kapattım, ilişiğimi kestim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ilkeryıldırım
Hocam geri alabılırsenız haberdar edınde bılgımız olsun, bende ıade talebıdne bulundum ama hala ses yok , 02129980291 nolu telefon bugun benı aramıs sanırım iş bankası , yada baska bı kurum bılmıyorum bu numaradan aranan oldumu acaba ?
bu 0212 9 ile başlayan numaralar milletin kredi kartı bilgilerini ele geçirmeye çalışan dolandırıcı kurumlar. banka ararsa kendi çağrı merkezi numarasından arar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X