Şimdi Ara

İşBankası Maximum Kart Mediamarkt 100 TL indirim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
4.665
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

quote:

Orijinalden alıntı: Kafası Güzel Adam

quote:

Bende normal iş bankası maximum fakat banka hesap kartı var, isteyen olursa istanbulda bir gün beraber gidip alabiliriz, 10-20 bişeyler atarsınız.

madalyonlu kız.jpg

Forumda 1 2 tlye satılıyor kod

O zaman beleş bende. Cidden banka kartıyla kod alınıyorsa biri pm atıp tarif etsin veririm kodu.

İnternet şubesine giriş yapın.Ekranın ortasında kampanyalar yada fırsatlar bölümü var.Orada göreceksiniz. Eğer bana verebilirseniz makbule geçer. Pm yolu ile tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

quote:

quote:

Bende normal iş bankası maximum fakat banka hesap kartı var, isteyen olursa istanbulda bir gün beraber gidip alabiliriz, 10-20 bişeyler atarsınız.

madalyonlu kız.jpg

O zaman beleş bende. Cidden banka kartıyla kod alınıyorsa biri pm atıp tarif etsin veririm kodu.

İnternet şubesine giriş yapın.Ekranın ortasında kampanyalar yada fırsatlar bölümü var.Orada göreceksiniz. Eğer bana verebilirseniz makbule geçer. Pm yolu ile tabi.

Verdim gitti.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vs-fb

quote:

quote:

quote:

madalyonlu kız.jpg

Verdim gitti.

Aldım gitti.

• kullanmayacak olan arkadaşlar 1 adet koda ihtiyacım var.PM ile paylaşabilirseniz sevinirim
  • Merhaba kullanmayacaksan forma paylasirsan sevinirim

Mediamarkt.com.tr Fırsat Kampanyası Referans Numaranızı başarıyla aldınız.
    Ayrıntılı bilgi için tıklayın. referans numaranız: PACISBNKRMH4H
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalecomp

Merhaba kullanmayacaksan forma paylasirsan sevinirim

Mediamarkt.com.tr Fırsat Kampanyası Referans Numaranızı başarıyla aldınız.
    Ayrıntılı bilgi için tıklayın. referans numaranız: PACISBNKRMH4H
    Teşekkür ederim hocam sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renklinot -- 30 Aralık 2014; 23:09:07 >
  • 1000 Tl üstüne 250 TL indirim de kullanabiirsiniz. 100 tl world puan ile oldukça avantajlı oluyor. Bakınız çek satış.
  • İlk pm atana kodu vereceğim.

Edit: Kod verilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EKONOMI$T -- 30 Aralık 2014; 23:15:07 >
  • Arkadaşlar bende iş bankası maximum kredi kartı var fakat limiti 400 tl olduğu için telefon alamıyorum acaba iş bankası banka kartı ile alsam yinede 100 tl indirim olur mu?
  • Arkadaşlar bende iş bankası maximum kredi kartı var fakat limiti 400 tl olduğu için telefon alamıyorum acaba iş bankası banka kartı ile alsam yinede 100 tl indirim olur mu?
  • ihtiyacı olan varmı
  • son durum nedir acaba.işbankası kodu var.word karta para yüklerlermi.1000 tl için word kartta sorun yok zaten .alışveriş yapıldığı için yüklemesi lazım.peki işbankası koduyla neden iniyor.işbankasının geri alma durumu olurmu
  • Gerçekten ihtiyacı olan varsa pm atsın

• Word karttan iş bankası indirim koduyla alışveriş yaptım.şartlar dikkatli okunursa bunun iş bankası internet Şubesi'nin kampanyası olduğu görülüyor.şartlar kısmında Maximum kartla indirim kodunu kullanarak 100 tl indirim kazanılabilir diyor.

• İsteyen varsa bende verebilirim arkadaşlar. Ayrıca yine isteyene 300 TL ve 50 TL lik tık hızında indirim hesaplarımı kullandırabilirim. Herkese mutlu seneler
  • İsteyen kullansın: PACISBNKPM4Y9
  • isteyen varsa pm atabilir.

verildi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.f -- 1 Ocak 2015; 22:43:42 >
  • var mı arkadaslar elinde kod olup kullanmıyacak olan
  • ocakta worldle birleşiyormu world puan olayı devam ediyorm bilmiyorum bilen varmı ???
  • kod ile iphone 4s 914tl ye geliyor yanında bir de taşınabilir şarjla! iphone 4' um var alsam mı bilemedim. sim free iphone 6 lar amerikada satışa cıktı birine mi aldırsam?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.