Şimdi Ara

işbankası otomatik ödeme talimatı ayedaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • işbankasına otomatik ödeme talimatı verirken (ayedaş faturası verecem) hangi numaraları vereceğibi bilemiyorum ... yardımcı olursanız sevinirim

• Tesisat numarası..

Şöyle yap..Peşin ödeme seçeneklerinden girerek fatura tutarını doğrulayıp ver ödeme talimatını..Burdayım destek gerekirse..
  • şimdi benim şöytle bir sorunum var... ben daha önce tesisat numraası ile otomatik ödeme veridim yaklaşım 15 gün önce.. ama fatura dün kesilmesine rağmen iş bankası internet şubesinden bakıyorum ödeme zamanı gelen fatura gözükmüyor ( ödeme zamanı gelen fatura internet şubesi ana pencerede gözükür ödenecek miktarıyla beraber)

soru. acaba yeni fatura kesildiği içinmi gözükmüyor yoksa sayaç numaramı hanelerinı 8 - 10 yada 12 ye tamamlamak için başına sıfırmı koymam gerekiyor... yada sayaç nurmarasınıdamı yazmam gerekiyor.. şuanda sadece tesisiat numrası yazılı...
  • Fatura dün gelmiş sana..Yani henüz taze ve son ödeme tarihine daha zaman var..

Son ödeme tarihine 4-5 gün kala düşer oralara..Belki daha erken..Sorun yok yani kanımca..Düşer nete kısa zamanda..

Daha önceden ödeme oldu mu bu otomatik ödeme talimatıyla..?
  • hayır daha önce otomatik ödeme olmadı hiç.... diğer faturalardan karşlılaştırıyorum mesela iski faturası fatura kesilir kesilmez nette gözükmüştü. bundan dolayı acaba yanlışmı yazdık tesiisat numrası diye kuşkuya düştüm.. neyse bekliyelim bakalım ödeme zamanına daha var.... teşekkürler...
  • Hata olacagını sanmıyorum..Bedaş,Ayedaş ile belirli günlerde güncelleme yapıyor o zaman düşer..

Örnek.Telefon faturamın son ödeme tarihi 23.09/08 idi bankada ancak 22/09/08 tarihinde görülebildi..Sonuçta otomatik ödendi..

Ancak tabi takipte fayda var fazla güvenmemek gerek:)
  • iş bankasında bende sorunlar yasadım ama paraya gerınce,kredı kartı verelım deyınce aramasını bılıyorlar..neyse
  • İş bankasını kimseye tavsiye etmiyorum.

İng Bank'ı bir deneyin derim.Mecburiyetten hesap açıldı maaş hesabı..Sonrasında Kredi kartı göndermişler laptop alacaktım kabul ettim..Bankacılım işleri,internet bankacılığı ve Eft den dahi ücret alınmaması çok güzel

Garanti çatlasın..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.