Şimdi Ara

İşe bak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Boşver, kendileri konuşup durur blokla geç kardeşim.
  • siz şansınızı geçen sene batelerle plzenlerle uefada yarı final oynayarak kullandınız
  • bragayı cluju yeneriz pis,kaka dersiniz,pilzeni yener dışarda hava atmaya çalışırsınız,ne iş ben anlamadım

manu,real,schalke,arsenal,porto yu yendik.daha ne yapalım,ne istiyorsunuz?
  • Siz kimi eledinizde yarı final oynadınız anlatsana bi' kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu bunu bana bırakın bunu ..

İşe bak

İşe bak

• quote:

http://i.imgur.com/vfkZfDi.png

Şöyle konulara itibar etmemek lazım; ama sesi duyunca bakmaya geldim.
  • Babam mı oynadı United'la?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

Bunu bunu bana bırakın bunu ..

İşe bak

İşe bak

insan insana bunu yapar mı

• Haklisin Fenerbahce'ye komplo kuruluyor basarisiz olmaniz icin ,ayrica galatasaray manchester,arsenal,porto,schalke,real madrid bunlarin paf takimlarini yendi zaten cluj braga falan saymiyorum siz uefa da yari final yaparken 5 kat guclulerini yendiniz.

• ne korkak adamlarsınız yaw şl oynayacaksan arsenal vs oynayacaksın mıçı köy takımımı bekliyordun
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Schalke geçen sene gruplarda Arsenal i madara etti. Gruplarda 2 maçta da ManU ya karşı üstün oynayıp 1 galibiyet aldık. Boş boş konuşuyorsunuz. Sizin yeriniz UEFA, CL değil.

Konuyu açan troll'e uyup sizin yeriniz Uefa vs demen hoş değil, 2 sene öncesine kadar sizin yeriniz neresiydi ? Bir tane kendini bilmeze uyup boş boş konuşmayın burada Biz CL de olamıcaksak Galatasaray hiç olmasın
  • şu forumda acayip mesajlar görüyorum elamanın biride real madridte bir tırt yoktu felan diyiyor o takım dünya sıralamasında bana göre 4. takım. el insanf yahu.

türkiye ekonomik değerleri çok iyi olmasına rağmen dünya arenasına bir dev sunamadı bugün portekizin dev olma yolunda ilerlemeye çalışan benfica takımı bile türkiyedeki en iyi takımdan daha iydir. keza ispanyanın atletico madrid takımı bile türkiyedeki tüm takımlardan daha iydir.

hiçkimse birbirini kandırmasın avrupada büyük takımlar hakem hatalarından, saha dışı faktörlerden devleşmedi. adam gibi oynayarak, zorlukların üstesinden gelerek bilgi birikimiylen o seviyelere geldi.

örneğin bugün arsenal bana göre ingilterenin dev takımlarından değildir. (avrupa arenasındaki maçlara göre) o bile türkiyedeki tüm takımlardan daha güçlüdür.türkiyede futbol konusunda çok önemli bir potansiyel var ama bu potansiyelin dışa vurmasına bazı pis ilişkler ve siyaset en büyük engeldir.

• Hadi schalke neysede man utd'yi yenmeniz tamamen onların maçı önemsememesi ile ilgili bi durumdu eğer man utd'nin son şansı olsaydı arenada ezer geçerdi gs'yi aynı durum real madird içinde geçerli adamlar burda top bile oynamadı.

sizin yeriniz ŞL değil diyen arkadaş ne içtiyse mübarek gün fena çarpmış , bi emirates kupasına çağrıldılar kendilerini real madrid sandılar hey allahım ya ne günlere kaldık.
  • Troll'ü beslemeyeceğim sadece tek şey söyleyeceğim.

Şampiyon olup direkt gidebilirdiniz CL'ye, böyle güçlü ekiplerle eleme oynamak zorunda kalmazdınız. Kısacası sizin beceriksizliğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Troll'ü beslemeyeceğim sadece tek şey söyleyeceğim.

Şampiyon olup direkt gidebilirdiniz CL'ye, böyle güçlü ekiplerle eleme oynamak zorunda kalmazdınız. Kısacası sizin beceriksizliğiniz.

Sese geldim

• Millet troll yazmış da ben burda sadece '' kendi takımımın forumumda '' bir düşüncemi yorumumu paylaştım bunda kötü olan ne anlamadım hepiniz burda hemen saldırgan davranışlar sergiliyorsunuz

• Ya bir Arsenal çıktı 50 tane bittik yandık konusu.Ne yapsalardı şampiyonlar ligine girerken metz le,cievo yla falanmı oynatsalardi.Hep cemaatin işleri bunlar.

• Arsenal ingilterenin en buyuk kluplerinden biri degil diyen var...Alllaaahhiiim sen sabir ver yarabbim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Troll'ü beslemeyeceğim sadece tek şey söyleyeceğim.

Kardeşim bloklarsın sorun kalmaz o zaman beslemezsin işte ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

adam haklı.ceyrek finaldede ustelik en kolay rakip i cektiler bence.real madrid.bi tırt yoktu.ama elendiler.

Sanki bucaspora elendik be madrid ve schalke kolay takımlar değilki

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.