Şimdi Ara

İşe başladığım gün bıraktım ,Yanlış mı yaptım acaba? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
2.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • iyi etmişsin ama yinede boşta kalmandan iyidir orda çalışmak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VROOOM -- 2 Nisan 2013; 16:50:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytacdada

köle olmak kendini köle hissedenlere müstahaktir. sen iyi yapmissin bence

Aynen oyle toplumca bunlara minnet etmesek o komik paralara o sartlarda gel calis bile diyemez yuzsuzler.
    Tabi evini güncindiren coluk cçocuğunu dusunenlere birsey diyemem onlar mecburlar :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sen oyle orda 10 sene calısmıs abilerin sözüne pek bakma. kimse istemez yanına yeni yetme gencecik birini. 10 sene aynı firmada çalışıp bir yere gelememişse o onun beceriksizliği. muhtemelen yanında daha önceden senin gibi çalışmış birkaç kişi lojistik müdürü falan olmuştur. belki de senin işi öğrendikten sonra onu koltuğundan edeceğini falan düşünmüştür.

ilk işinden bu kadar çabuk vazgeçme. 1-2 ay bak bakalım ortama. onun bunun dedikleri gözünü korkutmasın. baktım yapamam diyorsan amenna ama 1 gün çok kısa bir süre. deneyim bu tür yerlerde, bu çalışma şartlarında, nohutla bulgurla kazanılıyor. torpilin yoksa bu yollardan gececeksin işi öğrenene kadar. yaparsın tecrübeni, geliştirirsin kendini işinde ondan sonra dersin cacıkta zeytin yağı yok, bulgurda biber eksik..

• Arkadaşımın çalıştığı şirket sürekli eleman alır çıkarır ve gazeteye ilan verirken evli olanlar başvurabilir der çünkü evli olan adam mecburdur bekar adam günde 12 saate çalışmaz
  • İşimin sıfatı önemli değil. Önemli olan gerçek hayatın sizin hayal ettiginizden farklı olması. Bunun için is maliyeti, rekabet koşulları ve kalite hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Aksi halde ne konuşsak boş kalacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi yapmışsın hocam öyle şartlarda adam zor bulurlar.
  • önce bir iş bulsamıydın aceba
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

İşimin sıfatı önemli değil. Önemli olan gerçek hayatın sizin hayal ettiginizden farklı olması. Bunun için is maliyeti, rekabet koşulları ve kalite hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Aksi halde ne konuşsak boş kalacak

o halde iyi yapmışım bu durumda. Kendiimi gösteremiyeceğim bi pozisyonda bana hiç bişey katmıcak bi görevde debelenmek zaman kaybından baska bişey kazandırmazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellino

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

üni.bitir,günde 12-15 saat çalış ve 850 tl civarı paraya talim et..birde yol parası öde,birde iş bitim saatin belli olmasın.yok yaa,

memleket git gide çin halk cumhuriyeti olma yolunda ilerliyor

İki yıllık, dört yıllık okul okumak Size 2000 lira maaş ve oturduğun yerden çalışma imkanı getirmez. İş hayatı Size empoze edilenden çok farklı işler.

geldi forumun doçenti..

neyin kafasıyula yazdın bu mesajı?
    oturduğun yerden para kazanma kısmına katılıyorum,zaten mesajımda öyle bişe ima etmedim,
    ama çevremde o kadar çok 4 yıllık üni.bitirip 1500-1800 ile işe başlayan ve yıllardır çalışan var ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xtracer -- 2 Nisan 2013; 17:17:13 >

• Mesajımda bir yanlışlık yok.
    Senin oturduğun yerde 30 mt² evin kirası 700 TL bırak ta maaşı 1800 TL olsun.
    Farklı şehirlerin iş koşullarını ve maaş durumlarını iyi bilirim.
    Ben de sana meslek lisesi bitirmiş ve 2 - 3 bin maaş alan ve altında üniversite mezunlarının çalıştığı insanlar var desem sana bir şey ifade eder mi?
  • ne bekliyosun ki özel sektör böyle. mühendise bile 1 milyar teklif ediyorlar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.