Şimdi Ara

İşe giriş raporu almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
2
Favori
848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler işe girdimde sağlık raporu istediler göz raporu solunum ve kan testi var özel hastaneler 1.500-2 bin lira diyorlar eğitim araştırma hastanelerinde yada normal hastaneden alabilir miyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne işine girdin ne yapacaksın hocam para iyi mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • devlet hastanelerinin bazılarında heyet oluyor oradan veriliyor, yine ücretli ama cüzi olabilir ücreti.

adanada eski numune hastanesi verirdi eskiden. şimdi hangisi veriyor bilmiyorum. hastaneyi arayıp sormak lazım.

• gainzzz34 kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba finans üzerine yetiştirilmek üzere bi işe girdim elektrik firması maaş deneme sürecinde asgari sonra konuşacaz direk bölümümle alakalı olduğu için memnunum şu anlık

• Osgb denen yerler var. Oralarda daha ucuz oluyor. İş yerlerinin de anlaşması varsa daha bile ucuz olabilir. Dandik bir özel hastanenin 1000 küsür dediği testleri normal osgb 400'e yapıyordu. İş yerinin anlaşmalı olduğu osgb 200 liraya yaptı. İstanbul, Kocaeli gibi sanayi bölgelerinde illa ki vardır osgb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi john ciga -- 24 Mayıs 2023; 18:12:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benden kan testı almıslardı aıle hekmıne gıttım halloldu haftada 2 sefer kan alıyorlarmıs. diğer solunum vs ıstemedıler ama aıle hekımıne sor ıstersen ozele gıtmene gerek yok

• john ciga J kullanıcısına yanıt

Hocam bu osgbye bireysel gidiliyor mu? Sanki kurumsal anlaşma falan yapıyorlar gibime geldi .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben geçen sene işe girerken kan grubu ve akciğer grafisi istemişlerdi kan grubunu devlet hastanesinde, akciğerinde verem savaş dispanserinde almıştım ikisinde beleş.

şimdi yeni işe giticem akciğer, kan sayım, göz, kulak istiyorlar, hepsini bir yerde yapsam çok iyi olur nereye gitmek lazım bilmiyorum. tam aradığım konuyu açmışsın.

kan grubunu aile hekimi yapmıyordu. Hastaneye gitmem gerekmişti. Kan sayım ne hiçç bilmiyorum. Akciğer grafisi verem savaştan alacaksan önce ara sor hangi gün saat kaçta diye her gün yapmıyordu benim gittiğim yer.

girdiğim şirketin bir yerle anlaşması var 4 rapor 500 falan tutuyormuş ama oraya gidemicem başka şehirde. Bilgi olsun diye paylaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 24 Mayıs 2023; 17:46:19 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Bireysel de oluyor hocam. Belki hepsinde olmuyordur ama ben alacağım zaman birkaç tanesine sormuştum hepsi de bireysel kabul ediyordu. Arayıp sorarsanız iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

500 e buldum bi yerden ordan yaptırıcam heralde uygın gibi geldi

sağolun hocam

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt

osgb mi hocam

güncelleme.

izmir semt garajında osgb ye gittim 400tl 4 test

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07kubi07 -- 7 Haziran 2023; 19:13:7 >
  • 07kubi07 kullanıcısına yanıt

Arkadaşın dediği gibi akademi isimli bi yer buralarda ucuz oluyor

• İşe giriş muayene ücretini şirket karşılar. Yok karşılamam diyorsa hemen uzaklaş o şirketten..

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

Hocam anlaşmalı olduğu yer varmış ama sekreter kız bilmiyormuş neyse 500 tl girdi  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.