Şimdi Ara

İŞE GİRMEYE UTANIYORUM. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=101332181&fromMobile=yes

Csb adam ogrenci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Liseden sonra okumamaya karar verdim ve artık bir ise girip çalışmam lazimdi ve malesef utanma sorunu bendede vardı. Özellikle ilk iş günü acayip korkuyordum çünkü iş başvurusuna gittiğimde orada çalışan birçok bayan görmüştüm ve bu beni dahada korkutmuştu. Hep utana utana çalıştım çekingen ve içine kapanık biriydim. Aradan 1.5 sene geçti ayni yerde çalışıyorum ve şimdiki halime bakiyorum da çok konuskan biri oldum oradaki ablalarin masalarına gidip oturuyorum sohbet falan ediyoruz yani hiç utanmıyorum. Bir başka isyerlerindede böyle sorunlarla karşılaşmam çünkü özgüven geldi bana. Yani bunu yenmenin tek yolu üzerine gitmek sonra herşey daha güzel oluyor.

• bende utanıyordum.süper iş tekliflerini red ediyordum ama sonra nereye kadar devam eder bu dedim.direk genel müdürlerle muhattap oluyorum artık
  • Çalışıp Neyapacaksın boşver. Çalışmak hayatının en verimli en güzel anlarını 3 kuruş için harcayıp, yaşlanınca gençliğinde yaşayamadığın günlere ağlayıp yanacaksın...

• işe girme
  • csb

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Is kura falan basvurdunuzmu. Bazi isletmelerin eski mahkum calistirma zorunlulugu var. Gidin bi görüşün.
    soyle eli yüzü duzgun bi fabrikaya falan girseniz rahatlarsiniz hem isi öğretiyorlar hem servisi yemegi olur. Civarimdaki fabrikalar en az 1000 tl veriyor.

Gidin basvurun utanmayin. Ben fabrika guvenligi yapiyorum gunde 40 kisi geliyo basvuru için coguda isbasi yapiyo herkes ekmeginin peşinde. Utancak bise yok. Temiz giyinin trasi izi olun cikin fabrikalari gezin hocam kovalamayana ekmek yok. Yaparsiniz basarirsiniz. Tanri yardimciniz olsun.

• 15-16 yaşında ergensin. Forum da iyice bunlarla doldu.
  • Özele bulaşmayın bari ya, insanların zamanını çalmayın...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.