Şimdi Ara

İşe gitmemek için geçerli bir bahane ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
96.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ailenin yaşlılarından birisinin rahatsızlandığını, hastaneye kaldırmak zorunda kaldığını söyleyebilirsin. Veya check-up için hastaneye götürdüğünü.

Servis beklerken köpek ısırdı çok orjinaldi!! :D
  • köpek olayı bencede orjinalde, adam şimdi düzenli aşıları firmanın yanındaki sağlık olcağından ol diye tutturup iğne vurdurursa o acı olur işte çok detaylı düşünüyorum, belki de önüme bi daha çıkma ihtimali çok düşük bi fırsat geçti o yüzden kaçırmak istemiyorum, inanır mısınız bi haftadır deli gibi ingilizce çalışıyorum, elenmeyi geçtim eğer gidemezsem çok koyar
  • AyBuBi güzel demiş hastalık numarası iyidir.
    2 yıla yakın memurluk yapıyorum hastalıktan başka bahane bulamadım. Ha bi de uykuda kaldım numarası var ama o da en fazla yarım gününü kurtarır. Öğleden sonra iş başındasın
    Açık öğretim öğrencisi falansan final haftası mı onla ilgili bişey de bulabilirsin aslında.

Not: Numara falan dedik de çok zorunlu olmadıkça kullanmıyorum kesinlikle hoş görülecek birşey değil zorunlu değilse eğer. Ama bazen gerçekten çok işe yarıyor yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: Harry_Kewell

quote:

Orijinalden alıntı: HuRGeNeR@L

Görüşmenin olduğu gün sabahtan işyerini ara...Üst kat komşuya hırsız girmiş farketmişler kaçarken gördüğüm için karakolda ifade için bekliyorum dersin...

orjinal bi fikir

üstteki arkadaşta güzel yazmış, yeni fikirleri hala bekliyorum

hele o ifade tutanağından bir suret bize getir de biz de okuyalım bakalım ifadeni derse görürsün hırsızı polisi savcıyı

• Noldu iş görüşmesi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Görüşme yapacağınız yeni firmaya "Mesai saatleri sonrasında" iş görüşmesi yapma fırsatınız olup olmadığını sorabilirsiniz.
    Eğer bu fırsat varsa mevcut işinizi aksatmadan görüşebilirsiniz.

Bu mümkün değilse mevcut işinizden özel işlerinizi çözmek için yıllık izninizden 1 gün kullanmayı talep edebilirsiniz. Sözleşme, noter, devlet dairesi gibi tüm işleri hafta içi mesai saatinde yapmanız gerekir. Eğer yıllık izniniz yoksa da 1 gün ücretsiz izin talep edin. Maaşınızdan 1 günlük kesinti yaparlar belki ama içiniz rahat eder.

Yalan söylemekle bir konuyu hiç söylememek arasında ince bir çizgi var. :)
  • @jasonw 'nin lüzumsuz bir şekilde 6 yıllık bir mesajı hortlattığını farketmemişim, kusura bakmayınız.
  • 1) Ölüm.
    2) Sağlık ( kendinin ki olmamalı, kanıtlama problemi yaşamazsın ) Aile, kuzen vs. olsun. Gitmesen olmaz mı sorusunun önüne geçersin.
    3) Mahkeme ( dededen kalan miras, görgü tanıklığı ) Devlet kanallı olması zorunluluk haline getirir.
    4) Varsa askerlik, kredi, vergi borcu vb.

Simultane söylerim ben o yüzden kurarak fazla makul olamıyorum üsttekiler haricinde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.