Şimdi Ara

işi çözdüm..(ea) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
2
Favori
5.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    tercih sonucları acıklanınca gorucez :D oyle zannedin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hergelecee

tercih sonucları acıklanınca gorucez :D oyle zannedin
    Görecegiz dostum polyanacilik oynayıp kendinizi kandiriyorsunuz sadece. 45k hukuk ne demek be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    seni ciddiye bile alamıyorum o kadar sacma dusunuyosun ki :D kim kandırıyor kendini acaba:D 2014 yılında erzurum 34 bini gordu sistem degişikliği olmamasına ragmen ..hadi bakalım ikile
  • quote:

Orijinalden alıntı: hergelecee

seni ciddiye bile alamıyorum o kadar sacma dusunuyosun ki :D kim kandırıyor kendini acaba:D 2014 yılında erzurum 34 bini gordu sistem degişikliği olmamasına ragmen ..hadi bakalım ikile
    Şu üslupla konusan birinin bir şeyi tahmin etme ihtimali zaten yok. Corum tıp geçen sene 22kyla kapatti simdi kacla kapatacak bak bakalım. Erzurum hukuk 2014 te 34 le kapattı peki 2015'te? 2016 da? 2017 de? geri atacak hukuk atmayacak demiyorum ama 45 kya atacak demek için polyanayi geçmek lazım.
    Sırf 40k olmussun diye hukuku 45 k ya kadar dusurmussun ama acı gerçeği söyleyim sana gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mao tun -- 20 Ağustos 2018; 13:41:43 >
  • Mao tun kullanıcısına yanıt
    TAMAM :DD gorusucez
  • Sonuçlardan sonra burayı bi up denmeli
    Bı tahmınde ben atıyım 42.5k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriLawyer -- 20 Ağustos 2018; 14:4:31 >
  • Aynen aynen Erzurum hukuk 50ble kapatacak.

Az kaldı zaten açıklanmasına, üzülen siz olursunuz böyle beklentiye girdikten sonra.

• Yukarda bir çok arkadaşta söylemiş ama bende fikrimi belirteyim belki 35k ile kapatır ama ben 40k lara sarkacağını hiç düşünmüyorum ki geçen sene yine kontenjan artışı vardı hukuklarda ama sıralamalar ilerledi,sistem değişikliği falan derken 35kyı bulur ve bir de şöyle bişey var ben geçen sene 33kdan yerleşemedim ama bu sene rehberlikçiler saolsun 40k da olan adama ilk 10kdan başlayarak tercih yapılmasını önerdiği için arz talep dengesine göre 35-40k aralığı herkes hukuk yazmıştır,olmayacak ama yine de inşallah istediğiniz gibi olur herkes istediği bölüme yerleşir

• quote:

Orijinalden alıntı: RhyN

Yukarda bir çok arkadaşta söylemiş ama bende fikrimi belirteyim belki 35k ile kapatır ama ben 40k lara sarkacağını hiç düşünmüyorum ki geçen sene yine kontenjan artışı vardı hukuklarda ama sıralamalar ilerledi,sistem değişikliği falan derken 35kyı bulur ve bir de şöyle bişey var ben geçen sene 33kdan yerleşemedim ama bu sene rehberlikçiler saolsun 40k da olan adama ilk 10kdan başlayarak tercih yapılmasını önerdiği için arz talep dengesine göre 35-40k aralığı herkes hukuk yazmıştır,olmayacak ama yine de inşallah istediğiniz gibi olur herkes istediği bölüme yerleşir
    Geçen sene devlette ilk kez ögrencı alan N.erbakan hukuktu

Bu sene ise pamukkale,kırklareli,izmir demokrasi,ankara sosyal bılımler.

• aman hocam 50 bini bulsa kalpten gideceksiniz herhalde:d 40-45 bindeki adamın hukuk kazanacak olması sizi neden bu kadar geriyor anlam veremiyorum belli ki yaranız var:D
  • hergelecee H kullanıcısına yanıt
    Yara yazmış, bak evladım ben geçen sene girdim istediğim sıralamayı da yaptım kazandım burada algı yapmakla uğraşacak değilim. Millete boşuna ümit veriyorlar yazık günah, sonuçlar açıklanınca üzülmemek için çok yukarıdan uçmamak lazım.

• cok yukarıdan ucmak degil bu izleyin ve görün..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.