Beyler ısı değerlerim bu resimdeki gibi ayrıca sistemim yettiği oyunalrda bile çok fazla kasma oluyor bunun yüzünden olabilir mi?
Isı değerlerin Normal ancak bu değerler boşta iken sanırım oyunu açın 15-20 dk oynayın birde öyle ekran görüntüsü alın bakalım,bana kalırsa normal sistem bakım onarım programlarından birini (advanced systemcare veya Wise Care 365 vb.gibi) kullanın diskleri birleştirin tavsiyem auslogics disk defrag ücretsiz bir program ve gayet başarılı....
Kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: EĞİNLİ
Isı değerlerin Normal ancak bu değerler boşta iken sanırım oyunu açın 15-20 dk oynayın birde öyle ekran görüntüsü alın bakalım,bana kalırsa normal sistem bakım onarım programlarından birini (advanced systemcare veya Wise Care 365 vb.gibi) kullanın diskleri birleştirin tavsiyem auslogics disk defrag ücretsiz bir program ve gayet başarılı....
Kolay gelsin.
Hoxam o programalr var ama yinede kasıyor prototype 2 oynamak istiyorum sistemim kaldırıyor ama adamı daha yürürken görmek nasip olmadı
prototype 2 minimum sistem gereksiniminde ekran kartı nvidia 8800 gt ati 4850 istediğini yazıyor,sizin ekran kartı HD3400 daha düşük kalıyor oyunu açar ama kasar ya ekran kartı değiştireceksiniz ya sistemi yenileyeceksiniz karar sizin..
quote:
prototype 2 minimum sistem gereksiniminde ekran kartı nvidia 8800 gt ati 4850 istediğini yazıyor,sizin ekran kartı HD3400 daha düşük kalıyor oyunu açar ama kasar ya ekran kartı değiştireceksiniz ya sistemi yenileyeceksiniz karar sizin..
Sistem yenilemek istesem ne kadar tutar yada değiştirmem gereken parçalar hangileri acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: Juan Mata
quote:
Sistem yenilemek istesem ne kadar tutar yada değiştirmem gereken parçalar hangileri acaba?
tam olarak anakart modelnzi göremedim ancak 300 tl civarı bir harcama ile ki çok kapsamlı bir araştırma yapmadım oyun oynanabilir hale gelebilir anck imkanınız varsa yeni sistem toplamanızı tavsiye ederim.
quote:
quote:
İşlemci 2.el 150-160 civarı E8400 veya E8500 Ekran kartı ortalamanın biraz üzeri oda 2.el 200 ile 250 arası bu sefer güç kaynağı yetersiz kalacak 100 tl ona verseniz.
Toplamda 300-400 tl arası para harcayacak yine eski bir sisteme sahip olacaksınız,biraz daha idare edin ve para biriktirin 1000-1200 tl arası işinizi görecek daha güncel bir bilgisayarınız olur,bu sisteme harcayacağınız paraya yazık tabiiki karar sizin.
quote:
quote:
quote:
İşlemci 2.el 150-160 civarı E8400 veya E8500 Ekran kartı ortalamanın biraz üzeri oda 2.el 200 ile 250 arası bu sefer güç kaynağı yetersiz kalacak 100 tl ona verseniz.
Toplamda 300-400 tl arası para harcayacak yine eski bir sisteme sahip olacaksınız,biraz daha idare edin ve para biriktirin 1000-1200 tl arası işinizi görecek daha güncel bir bilgisayarınız olur,bu sisteme harcayacağınız paraya yazık tabiiki karar sizin.
Hocam araba+motor yüzünden sıkıntıya girerim ucu ucuna yetiyo idare edicez o zaman maalesef
Aynı durumdayız o zaman,ben yaklaşık 2 sene önce bir anakart aldım sıfır forumdan işlemci ve ekran kartı alacaktım işler bozulmaya başlayınca bir iki arkadaşa takas önerisinde bulundum olmadı sonra işten çıkarıldım sonra bakarız dedim Babam rahatsızdı bu arada son bir sene sadece ona baktım geçen hafta salı babamı kaybettim artık bundan sonra ne yaparım bilmiyorum bu anakarta enaz 400 tl harcamalımıyım yeni bir sistem mi?Kararsızım artık nasib kısmet.@Juan Mata
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme