merhaba arkadaslar sistem imzamda bulundugu gibidir..dual hd2600xt var crossfire ile kullaniyorum yalniz sicaklik 57 den baslio 60 63 arasi degisio yukari cikmio fazla 400 wat guc kaynagi kullaniyorum bunun bir etkisi varmidir asiri sicaklikla onun disinda bilgisayar sorunsuz calsiiyor.bu 60C ekran kartina gore fazlamidir
amd işlmci kullanmadığım için bilemeyeceğim ama ben imzadaki sistemi işlmci 63 derece ektan kartıda 83 dayanıyor oyunda sapphire destekten sordum ekran kartımın 90 dereceye kadar yolu varmış yani senin değerlerde normal ekran kartım zaten boşta 61 64 derecede dolaşıyor senin verdiğin değerler boşta iken mi oyunda falan mı?
Bence fazla değil ama yinede kaliteli soğutucular gerekli. 400W güç kaynağının yeterli olduğunu sanıyorum.Eğer uzun süre bilgisayarkullanıp bir sorun yoksa kartınız vermesi geeken performansı veriyorsa bi sorun olacağını zannetmiyorum.!
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
amd işlmci kullanmadığım için bilemeyeceğim ama ben imzadaki sistemi işlmci 63 derece ektan kartıda 83 dayanıyor oyunda sapphire destekten sordum ekran kartımın 90 dereceye kadar yolu varmış yani senin değerlerde normal ekran kartım zaten boşta 61 64 derecede dolaşıyor senin verdiğin değerler boşta iken mi oyunda falan mı?
benim yazdigim degerler normal windowstaykenki ekran kartinin sicaklik degerleri yani oyundada bazen kasan yerlerde fan hizi artio sesli calisio anlasilio derecenin yukseldigi ama normalde cok sessizde 60 dan assagi inmiyor acaba psu yetersizmi kalio zannettim o yuzden sordum
peki kartimin yanma ihtimali varmi atiyorum bi 5 saat calissa fln supply belli bi sure sonra yetersiz kalabilirmi
o fan hızı doğaldır yani parça ısındıkça fan daha hızlı dönmeye başlayacaktır ıcq turbo mu var sende 260Oxt
quote:
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
o fan hızı doğaldır yani parça ısındıkça fan daha hızlı dönmeye başlayacaktır ıcq turbo mu var sende 260Oxt
yok kartin birisi powercolor hd 2600xt digeride sapphire uzerindeki fan buyuk baya powercolorun sapphirinkide standart mavi fan bilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: James
peki kartimin yanma ihtimali varmi atiyorum bi 5 saat calissa fln supply belli bi sure sonra yetersiz kalabilirmi
belli olmaz sıcaklığa göre deilşir yinede hep aynı sıcaklıkta kalmaz zaten de sonuçta aynı güç tüketecek bence 2 kart için psu deiştirsen daha iyi olr
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme