Şimdi Ara

ISI SORUNU!!!YARDIM LUTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar sistem imzamda bulundugu gibidir..dual hd2600xt var crossfire ile kullaniyorum yalniz sicaklik 57 den baslio 60 63 arasi degisio yukari cikmio fazla 400 wat guc kaynagi kullaniyorum bunun bir etkisi varmidir asiri sicaklikla onun disinda bilgisayar sorunsuz calsiiyor.bu 60C ekran kartina gore fazlamidir

• amd işlmci kullanmadığım için bilemeyeceğim ama ben imzadaki sistemi işlmci 63 derece ektan kartıda 83 dayanıyor oyunda
    sapphire destekten sordum ekran kartımın 90 dereceye kadar yolu varmış yani
    senin değerlerde normal ekran kartım zaten boşta 61 64 derecede dolaşıyor
    senin verdiğin değerler boşta iken mi oyunda falan mı?
  • Bence fazla değil ama yinede kaliteli soğutucular gerekli. 400W güç kaynağının yeterli olduğunu sanıyorum.Eğer uzun süre bilgisayarkullanıp bir sorun yoksa kartınız vermesi geeken performansı veriyorsa bi sorun olacağını zannetmiyorum.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

amd işlmci kullanmadığım için bilemeyeceğim ama ben imzadaki sistemi işlmci 63 derece ektan kartıda 83 dayanıyor oyunda
    sapphire destekten sordum ekran kartımın 90 dereceye kadar yolu varmış yani
    senin değerlerde normal ekran kartım zaten boşta 61 64 derecede dolaşıyor
    senin verdiğin değerler boşta iken mi oyunda falan mı?

benim yazdigim degerler normal windowstaykenki ekran kartinin sicaklik degerleri yani oyundada bazen kasan yerlerde fan hizi artio sesli calisio anlasilio derecenin yukseldigi ama normalde cok sessizde 60 dan assagi inmiyor acaba psu yetersizmi kalio zannettim o yuzden sordum
  • peki kartimin yanma ihtimali varmi atiyorum bi 5 saat calissa fln supply belli bi sure sonra yetersiz kalabilirmi
  • o fan hızı doğaldır yani parça ısındıkça fan daha hızlı dönmeye başlayacaktır
    ıcq turbo mu var sende 260Oxt
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

o fan hızı doğaldır yani parça ısındıkça fan daha hızlı dönmeye başlayacaktır
    ıcq turbo mu var sende 260Oxt

yok kartin birisi powercolor hd 2600xt digeride sapphire uzerindeki fan buyuk baya powercolorun sapphirinkide standart mavi fan bilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: James

peki kartimin yanma ihtimali varmi atiyorum bi 5 saat calissa fln supply belli bi sure sonra yetersiz kalabilirmi

belli olmaz sıcaklığa göre deilşir yinede hep aynı sıcaklıkta kalmaz zaten de sonuçta aynı güç tüketecek bence 2 kart için psu deiştirsen daha iyi olr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.