Şimdi Ara

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşan kış ile birlikte doğalgaz giderlerini azaltmak için ısı yalıtımı konusuna merak saldım ve "ısı yalıtım boyası gerçekten işe yarıyor mu" sorusu ustaların fikirlerinden dolayı kafamı çok karıştırdı.

Sektördeki markalar çok iddialı doğal olarak ama görüştüğüm 5 ustadan 3 ü "ısı yalıtım boyası" diye bir şey olmadığını, bulsam bile bir işe yaramayacağını, paramın boşa gideceğini o yüzden mantolama tavsiye ettiler. Çeşitli sebeplerden dolayı mantolama düşünmüyorum.

Baktığım markaların görselini paylaşıyorum. Konu hakkında gerçekten deneyimi , tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşların fikirlerini paylaşmasını rica ediyorum.

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

Isı Yalıtım Boyaları Hk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bir iş ehli olarak değilde nacizane fikir olarak beyan etmek isterim tabiiki de bir dış cephe yalıtımı gibi etki sağlamayacaktır. Fakat 1-2 derece belki etki edebilir bununda maliyet boyutunu göz önüne alınca pekde bir şey farketmeyecektir. Cephesi yapılmış bir binada belki de kullanılsa faydasini katlayacak bir ürün olabilir ama sizin aradığınız etkiyi göstermeyeceğini tahmin ediyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İÇ DUVAR ISI YALITIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.