Şimdi Ara

Işık Sızması var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    T5 V4.1.1 kullanicisiyim.Pcyi yaklasik 1 ay once aldim simdilik problemim yoktu ancak ta ki isiklari kapatip film izleyene kadar.isikli ortamda sorun yok ama tamamen isiksiz bir ortamda ekranin altindaan yanindan ve ustunden isik goruyorum.Sizce bu normal bi sey mi.Su an icin okulda kullandigimdan servise de yollayamiyorum.Yazin hem fan temizligi yapilsin o arada baktirayim diyorum ama simdi o zaman da *neden erken yollamadiniz, sonucta bu sonradan olacak is degil* gibisinden bi cumle duymaktan korkuyorum.
    Not:full hd mat led ekran kullaniyorum

Ekran rengine takilmayin sadece alttan ve yandan isik ciktiginin gorunmesi normal mi

Işık Sızması var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkNights -- 5 Mart 2015; 0:10:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sol taraf ve sağ alt taraf normal aşırı bi durum yok benim 4.1 de öyle. ama sağ üstte biraz fazla sızıyo gibi gördüm. yinede ben olsam takılmazdım o kadar
  • Ben de t5 v4.1 kullanıyorum. Normal gibi.

• Dandik model alırsan öyle olur. Alaydın bi tulpar t7 v2.3 :/

• quote:

Orijinalden alıntı: thegojira

Dandik model alırsan öyle olur. Alaydın bi tulpar t7 v2.3 :/

Dandik model mi? Clevo'nun en son kasasını kullanıyor. Pazar plastiği değil en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: RABBANİYYUN

quote:

Orijinalden alıntı: thegojira

Dandik model alırsan öyle olur. Alaydın bi tulpar t7 v2.3 :/

Dandik model mi? Clevo'nun en son kasasını kullanıyor. Pazar plastiği değil en azından.

güldürdün limon
  • ne yazık ki çok bariz olarak ışık sızması mevcut yerinde olsam değişim isterim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Işık sızması normal mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende çok daha kötüydü sorun şöyle ki

Işık Sızması var mı

ekran sapsarı gözküyordu. götürdüm teknik servisle konuştum auo ahva panel yerine samsung pls panel taktılar. bu panelde ışık sızması oldukça az ve güzel. auo panele göre çok daha beğendim. siz de öyle yapabilirsiniz. bence mosnter auo panel kullanımına son vermeli. gerçekten müthiş ışık sızması oluyor bu panelde.

aslında sizinkinde durum o kadar da vahim değil benimki kadar. idare edilebilir düzeyde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 6 Mart 2015; 15:46:26 >

• Bende de aynı sorun var. Köşelerde az da olsa seninki gibi ışık sızması var ama çok bariz değil. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama sürelide kullanıyorum öğrenci olduğum için. Ben de yazın götüreceğim bunun olmaması lazım çünkü.
  • yorumlar icin tesekkurler

Dun servisi arayip sordum ve bu sorunu normal olarak degerlendirdiler ve panel degisse bile yine ayni sorunun devam edebilecegini soylediler.Vatal arkadasimin Samsung panel ile degistirdigini soylemisti.Bunu sordum fakat boyle bir seyin ancak ucret ile olabilecegini soylediler.Yani sonuc olarak sizlerin de yorumuna bakilirsa sorun normal olarak gozukuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cgdskrm

yorumlar icin tesekkurler

Dun servisi arayip sordum ve bu sorunu normal olarak degerlendirdiler ve panel degisse bile yine ayni sorunun devam edebilecegini soylediler.Vatal arkadasimin Samsung panel ile degistirdigini soylemisti.Bunu sordum fakat boyle bir seyin ancak ucret ile olabilecegini soylediler.Yani sonuc olarak sizlerin de yorumuna bakilirsa sorun normal olarak gozukuyor.

ben aldığımın ilk haftasında götürdüm ve yukardaki gibi felaket bi haldeydi panel. sizinki gene iyi benimkine göre ve normal bence de.
    belki de ondan ücretsiz pls panel taktılar bana. ya da sonradan ücretli yaptılar.

ücreti ne kadarmış hocam fazla değilse kesinlikle pls panel öneririm ben çok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatal -- 7 Mart 2015; 15:10:43 >

• bende de hafif solda ışık sızması vardı bugünde ölü piksel olduğunu fark ettim teknik servisi aradım yollayın dediler. Yarın yollayacağım bakalım. Yeni makine de böyle şeyler olması can sıkıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.