Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nice
  • quote:

Orijinalden alıntı: plastik_

güçlü bas ve aksak ritmler üzerine kurulu, bir su bardağı sakin dub, üstüne zaman zaman reggae ve temposu yüksek jungle karışımı.

yer yer etnik vokallerin kullanıldığı bu türde kilitleyici atmosfer ön planda oluyor genelde.

minimal bir tarz olduğu için hani melodi her şeydir diyenler için çok da bağlayıcı bir tür değil. (tamam bazen dinlerken çok hoş geliyor ama çok uzayınca bayabiliyorum'un kibarcası bu.)

galiba burial ile yayıldı bu tür, zira ben de ilk bu grupla bu türü duydum.Alıntı yaptım maksat bilgilendirme.

O sözcüklerin hepsini aynı postta kullanmak için çok kastın mı

• Bulun mesaji

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • * Gerçekten çok iyiymiş ha

* Benim mesaj şuracıkta dursa kimseye zararı olmaz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Ayaklarım karıncalanmaya başlayınca kapattım. Tam kulaklığı çıkarıcam elime bi baktım kan. Kulağım kanamış

• Gözlerim acıyor biraz bir de bu saatte uykusuzluğun verdiği acının üstüne gözleri yorunca daha da acımaya başladı. Başka da birşey olmadı...
  • Eve gıdınce bakıcam

• Emeğe saygı açısından takdir ediyorum çok güzel ama boşuna zaman kaybı gibi
    Buna uğraşan arkadaş Allah ' ı (c.c.) razı etmek için uğraşsa idi belki evliya olurdu.
    İbret
  • güzel konu takip.
  • Birisi aciklasa ne bu simdi (mobildeyim )

• Yarısında kestim. :/
  • Onu bunu bırak da Amnesia yayını yapacak mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDy_ChiLd

Onu bunu bırak da Amnesia yayını yapacak mısın?

Amnesia'nın yenisi yapılıyor, o çıkarsa canlı yayın yapacağım çıkmazsa düşünmüyorum. Eskiden oyuna daha alışmadan önce fena korkuyordum canlı yayında da belli oluyordu ama artık korkmadığımdan dolayı odun gibi oynuyorum oyunu

Bakalım beklemedeyiz;
    http://en.wikipedia.org/wiki/Amnesia:_A_Machine_for_Pigs

• binlerce subliminal mesaj var boş zamanımda hepsini inceleyeceğim
  • şimdi yarısına kadar izledim de bir şey olduğu yok bi ara gece denerim de bu nasıl bir şey tam olarak ne işe yarıyor , i-doser gibi bir şey mi ?
  • Mesajım bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

quote:

Orijinalden alıntı: plastik_

güçlü bas ve aksak ritmler üzerine kurulu, bir su bardağı sakin dub, üstüne zaman zaman reggae ve temposu yüksek jungle karışımı.

yer yer etnik vokallerin kullanıldığı bu türde kilitleyici atmosfer ön planda oluyor genelde.

minimal bir tarz olduğu için hani melodi her şeydir diyenler için çok da bağlayıcı bir tür değil. (tamam bazen dinlerken çok hoş geliyor ama çok uzayınca bayabiliyorum'un kibarcası bu.)

galiba burial ile yayıldı bu tür, zira ben de ilk bu grupla bu türü duydum.Alıntı yaptım maksat bilgilendirme.

O sözcüklerin hepsini aynı postta kullanmak için çok kastın mı

Alıntı yaptım dedim ya kör müsün oraya yazdık işte

• quote:

Orijinalden alıntı: CrazyOsse

quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Kulaklığınızı takın,720p olarak son kalitede dinleyin.Hem evdekiler yanlış anlamasın hem de müziğin keyfini çıkarın.

Ya herşeyi bırak sen şu şarkıya bak :D Bayıldım özellikle 4. dakikadan sonrasında bittim

4. dk dan sonra ne yapıyorlar ki : ))))))

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.