Şimdi Ara

Işıkları kapatın ve bu video'yu izleyin [İzlemeden önce uyarıya dikkat edin!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
160
Favori
21.814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • video yu izledikden sonra yere duşup bayilmisim beyler.izlemeyin.
  • Bi anlatırmısınız noluyo
  • ya amedra allah kahretmesin seni.ciddi sekilde başım donuyor.az once kustum.cok ciddiyim.oğlum ne ayaksın lan sen.kusmuklu leğen yanımda sana yazıyorum.uyuşturucumu verdin ne verdin bize ya.gece gec saate kadar oturcaktım.senin yuzunden pert oldum.ne bicim bi adamsin sen ya.gebersem gitsem hakkımı helal etmiyom olm .şaftım kaydı senin yuzunden.cok sinirliyim suraya yorum yazdıgıma bakma.basımı tutamiyorum kafam donuyor hala.yanımda olsan yumrugumla oldururum u yaparım sana haaaaaaaaaaa.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

ya amedra allah kahretmesin seni.ciddi sekilde başım donuyor.az once kustum.cok ciddiyim.oğlum ne ayaksın lan sen.kusmuklu leğen yanımda sana yazıyorum.uyuşturucumu verdin ne verdin bize ya.gece gec saate kadar oturcaktım.senin yuzunden pert oldum.ne bicim bi adamsin sen ya.gebersem gitsem hakkımı helal etmiyom olm .şaftım kaydı senin yuzunden.cok sinirliyim suraya yorum yazdıgıma bakma.basımı tutamiyorum kafam donuyor hala.yanımda olsan yumrugumla oldururum u yaparım sana haaaaaaaaaaa.

Geçmiş olsun amacım birini kötü bir şekilde etkilemek değildi.

Konuyu açarken konu başlığına uyarıyı koymuştum ancak video'da başta uyardığı için konu başlığındaki uyarıyı sildim. Lütfen izleyecekler uyarıya göre adım atsınlar.

Tekrardan kusuruma bakma

• Bir tek bana mı bise olmadı :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noluyo lan bi anlatın videonun içeriği ne illaki telefondan mı izlettirceniz
  • " Dubstep boş kafayla dinlenmez. " açıklamasını koymayı unutmuşlar .
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

Bir tek bana mı bise olmadı :)

Bende de ilk başta birşey olmamıştı ama o kadar çok video izledim ki ard arda anlatamam. Demin az uzanıp dinlenirken bile o bilinç altıma işlemiş şarkı sözleri aklıma geliyordu hele ki o video'yu kapattıktan sonra bir değişik hissetme modu var o his çok güzel
  • mesajım bulunsun
  • o değil de şarkı güzelmiş.. mp3 yapar dinlerim ben bunu..
  • bişey anlamadım ama müzik güzelmiş
  • güzel ama inanılmaz derecede saçma :D
  • Bulunsun mesaj, tx değerlerim çok düşük daha sonra tekrar denerim.
  • benim gözüm ağrıdı
  • güzel ama saçma
  • sıraya koydum..bakarık bi ara
  • Hoşuma gitti
  • Sonradan yazmayın yazıyorum aga bu nedir ?
  • Yoğun bakımdan yazıyorum.
  • epilepsim varmı yokmu bilmiyorum dıstım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.