merhabalar aslında bazı konularda size katılamıyorum arkadaşım. Hırslı değilimdir açıkçası duygularımı yoğun yaşamam ve asabi de değilimdir. Dünyanın en soğuk insanı olabilirim bazen : ) kesin bir şey söyleyebilirim kararsız değilim...
bende kesin bir şey söyleyebilirim; MÜNECCİM DEĞİLİM.
quote:
Orijinalden alıntı: baran021
Furkan
Dingin ve durgun bir kişiliğiniz vardır. Huzurlu bir kişiliğiniz vardır. Kararsız bir kişiliğiniz vardır. Hayatınız boyunca bir şeylere karar verirken zorlanırsınız. Anlama ve fikir yürütme yetenekleriniz gelişmiştir.
quote:
Orijinalden alıntı: Emre Guven
Nickimle aynı...
Mantıklı olmayı seversiniz. Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, ticarete yatkın, karar vermede zorlanan, sert bir yapısı olan, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişiliğe sahipsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: serapguner
quote:
Nickimle aynı...
Mantıklı olmayı seversiniz. Üzüntü ve sevinci bir arada yaşayan, ticarete yatkın, karar vermede zorlanan, sert bir yapısı olan, sıkıntılardan kurtulmak için mücadele eden bir kişiliğe sahipsiniz.
aynı analiz benim için de geçerli mi?
ismim Emre
quote:
Orijinalden alıntı: alaçam
quote:
quote:
Nickimle aynı...
aynı analiz benim için de geçerli mi?
ismim Emre
tabi ki :)
Mert
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
Mert
Kararsız bir kişiliğiniz vardır. Hayatınız boyunca bir şeylere karar verirken zorlanırsınız. Duygularınızı karşı tarafa zor belli edersiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız çoktur.Duygularınızı çok yoğun yaşarsınız. Biraz asabi olabilirsiniz.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: gereksiz işler bunlar
Mert
Kararsız bir kişiliğiniz vardır. Hayatınız boyunca bir şeylere karar verirken zorlanırsınız. Duygularınızı karşı tarafa zor belli edersiniz. Yalnız kalma ihtiyacınız çoktur.Duygularınızı çok yoğun yaşarsınız. Biraz asabi olabilirsiniz.
Genel olarak tam tersi diyebilirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme