quote:Orijinalden alıntı: MIKROP DOGAN Tuana eğer kız arkadaşım ile ayrılmasaydık belki birkaç sene sonra bizim de bir tuanamız olacaktı bizim olmadı bari senin olsun hocam manası cennet bahçesine düşen su damlası demek arkadaşımın kızının adı bana garip geliyor tuana aşağı tuana yukarı
hocam kız kardeşimin ismini ilk kez sizden duyuyorum doğrusu hiç bilinmedik bir isim ama kız kardeşimle dalga geçiyorlar sölemek olmaz bence belinay - gizem - selin - melis - melisa gibi isimler güzel
quote:Orijinalden alıntı: bedo20 quote:Orijinalden alıntı: B8B quote:Orijinalden alıntı: bedo20 Allah analı babalı büyütsün diyeyim ilk başta. Aklımda 2 isim var Almila ve Dilara Ahsen Almila fransız futbolcu ismi gibi oldu lan. Eski Türkçede bir kız ismi, kırmızı elma demektir hocam anlamı Almila'nın.Aslında Almıla'dır fakat Almila daha hoş geliyo kulağa Binbaşı Pars'ın eşi.... Göktürkler zamanında Pars ve Almıla uçurumdan atlayarak uçmağa vardılar...
quote:Orijinalden alıntı: Hell's Angel's quote:Orijinalden alıntı: SecurityMJ quote:Orijinalden alıntı: Hell's Angel's arya Game Of Thrones geldi aklıma yeminlen ordan öğrendim zaten :) hayranım o isme öyle bir kızım olacağını bilsem bir gün durmam evlenirim aklımada gelmişken isim olarak =Nazenin pek sık rastlanmasada güzel isim gibi duru ve kayrayı söylemişler (nerden girdiysem bu konuya , böyle bir konunun 3 sayfasınu okuyacağım hiç aklıma gelmezdi ) Allah analı babalı büyütmeyi , sağlıklı ve uzun ömür versin şimdiden
quote:Orijinalden alıntı: tilsimonline quote:Orijinalden alıntı: Hell's Angel's quote:Orijinalden alıntı: SecurityMJ quote:Orijinalden alıntı: Hell's Angel's arya Game Of Thrones geldi aklıma yeminlen ordan öğrendim zaten :) hayranım o isme öyle bir kızım olacağını bilsem bir gün durmam evlenirim aklımada gelmişken isim olarak =Nazenin pek sık rastlanmasada güzel isim gibi duru ve kayrayı söylemişler (nerden girdiysem bu konuya , böyle bir konunun 3 sayfasınu okuyacağım hiç aklıma gelmezdi ) Allah analı babalı büyütmeyi , sağlıklı ve uzun ömür versin şimdiden sorma