Şimdi Ara

İsim degisikligi ygs lys sürecini bitirirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben ismimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat ygs lys oncesi böyle birsey sorun çıkartırmı çünkü gecen yıl normal isimden bu yıl başka isimle girersem sorun olurmu ve diplomamdaki eski isimi degistirirlermi?İsmimi sormayan sadece sevmiyorum kendimi hissetigim cevreye ait isim almak istiyorum..Bilenler yorum yapabilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

Merhaba ben ismimi değiştirmeyi düşünüyorum fakat ygs lys oncesi böyle birsey sorun çıkartırmı çünkü gecen yıl normal isimden bu yıl başka isimle girersem sorun olurmu ve diplomamdaki eski isimi degistirirlermi?İsmimi sormayan sadece sevmiyorum kendimi hissetigim cevreye ait isim almak istiyorum..Bilenler yorum yapabilir..

tc kimlik ayniysa sorun olmaz

• bence riske girme.. bir sene daha idare etmeni tavsiye ederim

bu ara isim ne?
  • yeni ismimi aaron veya assaf koymak istiyorum.Osymnin sitesinde resmi bir açıklama varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlymann -- 24 Kasım 2012; 11:34:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlymann

yeni ismimi aaron veya assaf koymak istiyorum.Osymnin sitesinde resmi bir açıklama varmi?

Şuan ki ismin nedir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz bilgi verir misin? Isim kolay değiştiriliyor mu? Benimde ismim türkçe değiştirmek istiyorum bu sebeble değiştirebilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

polis geldi kaçın beyler :D

yorumlarımızıda silmişsin saol tartışma çıkmasın görünce dayanamıyorum işte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cetger

biraz bilgi verir misin? Isim kolay değiştiriliyor mu? Benimde ismim türkçe değiştirmek istiyorum bu sebeble değiştirebilir miyim?

evet değiştiriliyor serdar. Bende değiştiricem, lys sonrasını bekliyorum üniversiteye başlamadan yeni bir isimle girmek en iyisi. Yeni bir şehre taşınacağım için dahada iyi olacak. 18 Yaşındaysan problem yok kısa sürede değiştirebiliyorsun tek soyad daha zor diye biliyorum. Soyad değiştirmek için bir geçerli bir neden sunman gerekiyor ama isimde öyle değildi hatırladığım kadarıyla.
  • aaron mu ülkeni de ingiliz vatandaşı dinini de hristian mı yapıcan.yapma etme isim değişikliği şu zamanda mı geldi aklına
  • quote:

Orijinalden alıntı: berbatov224

aaron mu ülkeni de ingiliz vatandaşı dinini de hristian mı yapıcan.yapma etme isim değişikliği şu zamanda mı geldi aklına

İsrailli yahudi adam ingiliz hristiyan değil
  • Sizlere degistireyim mi diye sormadım sadece bilgisi olanlar yazarsa daha güzel olacak.Kişisel görüşlere kapalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.