Şimdi Ara

İsim sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün bildiğiniz gibi isim değiştirme geldi. Bir arkadaşım gizli gizli telefonu alıp bizim dükkanın ismini yaptı. ... Bakkal diye. Değiştirme talebimi onaylarlar mı acaba bu yüzden bırakabilirim oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResquaseS -- 30 Nisan 2015; 20:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
  • Sanmıyorum hocam geçmiş olsun ama bi isimde bu kadar etkili olmamalı bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1.5 yıl "aThArLı:D" ismiyle oynadım CoC'ı, bunlar hiç bir şey değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Maestro

Sanmıyorum hocam geçmiş olsun ama bi isimde bu kadar etkili olmamalı bence.

Hocam kullanmak istediğim bir isim vardı onu yapamıyacağım için üzülüyorum yoksa yapıcak bir şey yok
  • Benim adim soyadimdi nickim deistirdim
    #FastAndFurious
    Koydum guzel olmus mu byerler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün aklımdan tam da bu durumu geçirdim. Telefonumu oldu da birisi kilidi açıkken yakalayıp, COC'daki hesabımın adını abuk subuk bir şey yaparsa ne olacak diye düşündüm. Aslında bunun için koruma tarzı bir şey olması gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .BOZKURT. -- 1 Mayıs 2015; 15:02:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Forumdaki Simge Problemi
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .BOZKURT.

Bugün aklımdan tam da bu durumu geçirdim. Telefonumu oldu da birisi kilidi açıkken yakalayıp, COC'daki hesabımın adını abuk subuk bir şey yaparsa ne olacak diye düşündüm. Aslında bunun için koruma tarzı bir şey olması gerekirdi.

Aynen sonuçta yalnızca bir kere değiştirme hakkı veriliyo bi kaç gün sonra bir daha değiştirme hakkı olabilirdi mesela o son hakkın olurdu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.