Şimdi Ara

İşimden memnunum ama maaşımdan değil ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1 sene kadar daha sabretmem lazım gelecek para var dedemden kalan miras o zamana kadar idare edeceğim sonra kendi işimi kurcam benim takıntım bu işe
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

quote:

Orijinalden alıntı: inuh

Bence isinize devam edip soylediginiz gibi internette takildiginiz bos saatlerde internet uzerinden ek is yapin.

Ek iş ne yapabilirim ki? ek iş zaten yapıyorum ama oda ayda 1-2 tane geliyor

R10 da ilan panosu bolumunu inceleyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

quote:

Bence isinize devam edip soylediginiz gibi internette takildiginiz bos saatlerde internet uzerinden ek is yapin.

Ek iş ne yapabilirim ki? ek iş zaten yapıyorum ama oda ayda 1-2 tane geliyor

R10 da ilan panosu bolumunu inceleyin

zaten inuh kardeş hep ilan panosunda takılıyor,sorsan R10 u bilmez yok ilan panosuymuş istersen biraz büyü de öyle tavsiye ver inuh.Şimdi git ilkokullu arkadaşlarınla top oyna

• Adamım, bana kalırsa her zaman zor yol en çok getirisi olan yoldur. Senden çok şey götürür ama istediğin herşeyi sana verebilir. İşin güzel olabilir. İşinden keyif alıyor olabilirisin. Ama o paralara çalışmak zordur. Allah korusun hastalanınca ne yapacaksın ? Madem ingilizcen yok biraz para biriktir güzel bir kursa yazıl. Sertifikanı al daha yüksek seviyeli işleri aramaya bak. Orada çalışıp patronunu zengin etme. Bir kerede kendin için çalış.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.