Şimdi Ara

İsimden Numara Sorgulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden sms ile isimden numara bulma servisi vardı fakat şimdi aradım bulamadım
    şu 118.. lı sitelere de güvenmiyorum, operatörlerin bu hizmeti kalktı mı?

• Yapay Zekanın Yanıtı

İsimden Numara Sorgulama

İsimden numara sorgulama, bir kişinin adı veya soyadını kullanarak telefon numarasını bulma sürecidir. Bu işlem, çeşitli nedenlerle gerekli olabilir, örneğin:

• Kayıp bir arkadaş ya da aile üyesiyle iletişime geçmek.
    • Bir iş başvurusu için bir kişiyle iletişime geçmek.
    • Bir dolandırıcılığı veya kimlik hırsızlığını araştırmak.

İsimden telefon numarası bulmak için kullanabileceğiniz birkaç yöntem vardır:

• Çevrimiçi dizinler: Beyaz Sayfalar ve 11880 gibi çevrimiçi dizinler, isimlerle ilişkilendirilmiş telefon numaralarını içerir.
    • Sosyal medya: Facebook, Instagram ve LinkedIn gibi sosyal medya platformları, kullanıcıların genellikle telefon numaralarını profillerinde paylaştıkları yerlerdir.
    • İnsan arama motorları: Pipl ve Spokeo gibi insan arama motorları, isimlere göre telefon numaraları dahil olmak üzere kapsamlı kişisel bilgi arşivleri içerir.

İsimle telefon numarası bulma işlemi biraz zaman alabilir. Ancak, bu yöntemleri kullanarak çoğu durumda başarılı olabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genelde o tarz siteler zaten ücretli olarak çalışıyor ve bende bir çok kez arattığımda numarayı bulamadı. Güvenmemek normal olan zaten şurda bişiler anlatmış belki işine yararhttp://www.devlette.com/isimden-ucretsiz-numara-sorgulama-bulma-ogrenme/
  • Bende birisinin telefon numarasını ismiyle öğrenmek istiyordum.Sonra bu yazı karşıma çıktı http://bedavasorgulama.com/isimden-numara-sorgulama/
  • cep telefonuyla sakın o tarz sitelere girip numara sorgulamayın. yoksa faturanızda isteğiniz dışında üye olduğunuz hizmetin bedelini görebilirsiniz. başıma geldi ordan biliyorum. mümkünse bu sorgulamayı bilgisayar üzerinden yapın.
  • pc üzerinden de cep no ile para istiyorlar
    aynı risk devam ediyor sayılır bence
  • güncell
    rss leri yeniden girmeye calıstım
    aynısından var dedi
    eskisini kaldırdım
    Bu defa da " adres geçerli bir rss gibi görünmüyor dedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çince İsim ve Kimlik Numarası
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.