Şimdi Ara

İsimsiz Darksiders Projesi/Darksiders 4 {PC ANA KONU}

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
4
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Be prepared to ride again..." Watch the teaser for an untitled Darksiders project, revealed during the THQ Nordic Showcase 2024. #IGN #Gaming #Darksiders
    https://www.youtube.com/watch?v=fwr0Z9JA0fU

Gunfire Games ve THQ Nordic yeni bir Darksiders oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu.

• Darksiders 1 ve 2 çok güzel oyunlardı. İlk oyun hikayesiyle öne çıkıyordu oynanış benzer oyunlardan tamamen kopyalanmış olsa da hikayeye gayet güzel yedirmişlerdi. İkinci oyunun tarzına ve yönettiğimiz karaktere bayılmıştım ama üçüncü oyunu bitiremedim çok sıktı. Umarım seriyi tekrar toparlayacak bir oyun olur

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İlk oyun çok iyiydi gerçekten. İkinci oyuna gelirsek gereksiz aşırı uzun bir oyun. 3. oyunu da biraz oynayıp bırakmıştım, 4 gelsin oynarız tabi ki. Güzel bir seri yarım kalmaması iyi oldu.

• Mahşerin Dört Atlısı hikayesini çok sevsem de seriyi oynama fırsatım olmadı bir türlü. Yeni oyunu duyurulmuşken Warmastered ve Deathinitive edisyoları çok eskimiş midir acaba.

• FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt

Warmastered ve Deathinitive Edition'lar güncel sistemlerde sorunsuz çalışan ve bence güzel yaşlanan oyunlar. Özellikle Darksiders 2 hala dahi taş gibi.

• Seri içinde en çok beğendiğim oyun ilk oyun olmuştu.2.oyun çok uzun ve bir yerden sonra sıkmıştı beni bırakmıştım.Son oyun ise ilk 2 oyunun çizgisinden çıkarak farklı bir yapıda gelmişti,çok kötü değildi fakat seri dışında bir oyun gibi hissettirmişti. Yeni oyunun duyurulmasına sevindim.Umarım ilk 2 oyun gibi olur.Gelişmeleri merakla bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.