Şimdi Ara

İsimsizler - Kanal D (2017) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
142
Cevap
1
Favori
8.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an bakıyorum diziye, Silahlı ve dövüş sahneleri tam bir komedi.Bizimkiler aksiyon filmi falan çevirmesin, ne oyuncuda iş var, ne kurgu da,ne yönetmende. Rezilliğin daniskası.
  • berbat aksiyon sahneleri ile başladı. ama afran girdikten sonrası çok iydi. konuk oyuncu olarak girmiş diyorlar. kurmayın yaptığı saçmalık yüzünden afran ölecek yani.. keşke devamlı kalsaydı dizide
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Dünkü bölüm çıktı mı
  • diziyi cumartesi gününe almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Şu an bakıyorum diziye, Silahlı ve dövüş sahneleri tam bir komedi.Bizimkiler aksiyon filmi falan çevirmesin, ne oyuncuda iş var, ne kurgu da,ne yönetmende. Rezilliğin daniskası.

Reyting kurbanı oldu dizi. Yoksa ilk sezondaki çatışma sahneleri Türk dizileri içerisinde açık ara en iyisiydi. Tutmayınca maliyeti düşürmüşler iyice. Eski kalitesi de kalmamış oldu doğal olarak. Ha bir de ilk sezonun yöneticisi ayrılmış diziden. Bunun da etkisi vardır muhtemelen.

Bak mesela şu sahne ilk sezondan. Her şey beklentiyle alakalı. Çok beklentiye girmeden izlediğim için midir nedir bilmiyorum ama oldukça hoşuma gitmişti açıkçası.
    https://www.youtube.com/watch?v=lLSsZ6XU_Xg&t=146s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kkratoss -- 14 Ekim 2017; 5:43:34 >

• Handan hain çıktı ya la iyi mi ?
  • Konuyu toparlayıp bitirecekler, reytingler gene vasat. Max 3.bölümü kaldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizi tamamen
    İsimsizler - Kanal D (2017)

Hükümet yanlısı olan her bölümde en az 50 kere şehit olmaktan bahseden milleti alenen gaza getiren çöp bir dizidir.
  • 21 sahne çekimleri olarak efsane bölümdü,22 idare ederdi, bugünkü 23 çöp oğlu çöp bı bölümdü.

Yalnız senarist çok kötü bu sezon içine etti dizinin,Allah akıl fikir versin o senaryoyu yazana inşAllah düzgün bir adam koyarlar yerine yoksa bu dizi 30 olmadan final yapması gerekecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizide çok din kitap karıştırıyorlar. Ülkücü değil türkçü olması lazım askerin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightFlight45

21 sahne çekimleri olarak efsane bölümdü,22 idare ederdi, bugünkü 23 çöp oğlu çöp bı bölümdü.

Yalnız senarist çok kötü bu sezon içine etti dizinin,Allah akıl fikir versin o senaryoyu yazana inşAllah düzgün bir adam koyarlar yerine yoksa bu dizi 30 olmadan final yapması gerekecek

yeni senaristler kurtlar vadisi vatanı yazanlar oldugu icin olsa gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: spencermila

quote:

Orijinalden alıntı: NightFlight45

21 sahne çekimleri olarak efsane bölümdü,22 idare ederdi, bugünkü 23 çöp oğlu çöp bı bölümdü.

yeni senaristler kurtlar vadisi vatanı yazanlar oldugu icin olsa gerek

bir an önce değistirmeliler hocam senaristleri,içine ettiler resmen dizinin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 27.bölümü ile final yapıyor. Başlarken büyük heveslerle başlamıştım, ilk sezon uzun yıllardır yaşanılan Kurtlar Vadisi boşluğunu dolduracak ayardaydı. İkinci sezon yaşanan konsept, senarist değişimiyle dibe vurdu. Vadiyi rezil eden rezil kalemler Selman Kayabaşı ve Murat Koca bu diziye de yazık etti. Sizin neyinize senaryo yazmak, gidin fantastik çocuk romanları yazın, beceremiyorsunuz işte rezil herifler.

• Final kararı beni şok etti.

Severek takip ettiğim Yüz yüze den sonra bu dizinin de bitmesi beni yıktı.

• Çok yazık oldu, sırf plevne marşı için 10 bölüm daha izlerdim. İleride bu diziyi izlemeyi düşünen olursa ilk 13.bölümü izlesin yeter, ikinci sezon bir yapımcı diziyi nasıl bitirmek ister ona şahit olmak istemiyorsanız, izlememeniz daha hayırlı olur. Kadrosu, müzikleri, ilk sezonki orjinalliği, çok yazık oldu..

• Bitti arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

18.BÖLÜM :http://o.dogannet.tv/ott/S10/MP4/KANALD/HDP1A_-151461_90af-_1500.mp4

Kanald sitesinden artık bu şekilde dizi indirilemiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.