Bildirim
Isınıp kapanan laptop (fan için ayar)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam laptoplarda fan köntrolü mümkün olmuyor üst seviye cihaz değil ise için açıp detaylı temizlik ver termal macun yenileme yapın sorun çözülür + oyun oynarken altına biraz havada kalıcak şekilde birşey koyun -
kardeş bende program var ama nerden indirdiğimi unutdum yoksa atardım linki :) Fanı %0 yapabiliyorsun. Ara ayarlarıda seçebiliyorsun. -
https://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=1070494c
buldum. Eğer çalışmazsa bana mesaj yaz. Çözümünü gösteririm -
quote:
Orijinalden alıntı: berke_17.
hocam laptoplarda fan köntrolü mümkün olmuyor üst seviye cihaz değil ise için açıp detaylı temizlik ver termal macun yenileme yapın sorun çözülür + oyun oynarken altına biraz havada kalıcak şekilde birşey koyun
Bu dediklefinin epsini yaptim + 3 defa da teknik servise yaptirdim duzelmedi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
makineyi zorladığınızı onun da bir sınırı olduğunu anlamıyorsanız size hiçbir tavsiye işlemez. -
1 sene oncesinde bu sorun yoktu. Saatlerce acik kalan oyunlar simdi 30 dak durabiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
devamlı yüksek ısılara maruz kaldıgı için zayıflama ve deforme olma durumu söz konusudur. Leptobunuzu zaten zamanında parçalamışsınız. KG
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X