Şimdi Ara

Isınıp kapanan laptop (fan için ayar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Normal kullanımda sorun yok ama oyun sırasında ısınıp kapanıyor

fan sesi beni rahatsız etmez. Bu yüzden fan hızını sürekli en sonda çalıştırmayı düşünüyorum. Eğer oda çözüm olmazsa artık parcalıcam bu laptop u.

• hocam laptoplarda fan köntrolü mümkün olmuyor üst seviye cihaz değil ise için açıp detaylı temizlik ver termal macun yenileme yapın sorun çözülür + oyun oynarken altına biraz havada kalıcak şekilde birşey koyun
  • kardeş bende program var ama nerden indirdiğimi unutdum yoksa atardım linki :) Fanı %0 yapabiliyorsun. Ara ayarlarıda seçebiliyorsun.
  • https://www.computerbase.de/forum/showthread.php?t=1070494c

buldum. Eğer çalışmazsa bana mesaj yaz. Çözümünü gösteririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: berke_17.

hocam laptoplarda fan köntrolü mümkün olmuyor üst seviye cihaz değil ise için açıp detaylı temizlik ver termal macun yenileme yapın sorun çözülür + oyun oynarken altına biraz havada kalıcak şekilde birşey koyun

Bu dediklefinin epsini yaptim + 3 defa da teknik servise yaptirdim duzelmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • makineyi zorladığınızı onun da bir sınırı olduğunu anlamıyorsanız size hiçbir tavsiye işlemez.
  • 1ses1 kullanıcısına yanıt
    1 sene oncesinde bu sorun yoktu. Saatlerce acik kalan oyunlar simdi 30 dak durabiliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devamlı yüksek ısılara maruz kaldıgı için zayıflama ve deforme olma durumu söz konusudur. Leptobunuzu zaten zamanında parçalamışsınız. KG
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.