Bildirim
Isınma Konusu Hakkında Soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
iyi forumlar, iyi bayramlar hocam. öncelikle soğutucu hakkında konuşursak ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar bilgisayar içindeki gibi bir soğutma yapamazlar ama kalitesine göre 7-15C düşürüyorlar ayrıca turbo fanın kapalı olması sıcaklık artışına ciddi bir etki sağlar ortam sıcaklığı da düşünüldüğünde bilgisayarın o kadar ısınması normal. aynı testi turbo fanı açıp yaparsanız bizde ona göre yorumlayabiliriz -
yük altında o değerler gayet iyi.
Dert edilecek birşey yok . -
Turbo fanı açınca yanında pek durulası gibi olmuyor malum :D Daha önce laptop kullanıcı değildim, biraz panik olmuştum o yüzden ama içimi rahatlattınız, teşekkürler iyi bayramlar. -
80 derece vs yüksek değil bi yerde kafanız karışırsa diye söylüyorum. Masaüstü GPU su bile oyunda 90 derece görüyor. 90 ana kadar bi sıkıntı yok ( intel burn test vs bu yazılımlar ekstra yük bindiriyor ) içiniz rahat olsun. -
Bence 80 çok değil ki adana zaten aşırı sıcak bi yerdir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80 derece gayet iyi sevinmelisin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X