Şimdi Ara

Isınma sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Valla hocam 7000 tl'yi buldu komple evin çevresi ve evin altı. Ev 110 m2 civarı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulo206 -- 14 Aralık 2015; 22:47:34 >
  • bulo206 kullanıcısına yanıt
    Benimde evimin 4 tarafi acik.altim garaj.ustum tek oda isitiyor.evimin ici 20-21 derece gunluk tuketim 8-9 m3 tuketimim var.seneye bende yalitim yapmak istiyorum hem iceriden hemde disaridan.garaja 5cm lik yaptirmayi planliyordum ama siz pek faydasini gorememissiniz.benim birde şap icerisindede kopuk var ama yerden acayip soguk geliygeliyor.bazi odalarda parkeleri kaldirim odanin yuksekligine gore 1 cm veya 2 cm lik kopuk kaplamayi dusunuyorum.evin isisinda bir degisiklik olursa goruslerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.yalitim olarak hangi köpük markasini kullandiniz. bilgi verirmisiniz.tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkostu -- 15 Aralık 2015; 22:07:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Benimde evimin 4 tarafi acik.altim garaj.ustum tek oda isitiyor.evimin ici 20-21 derece gunluk tuketim 8-9 m3 tuketimim var.seneye bende yalitim yapmak istiyorum hem iceriden hemde disaridan.garaja 5cm lik yaptirmayi planliyordum ama siz pek faydasini gorememissiniz.benim birde şap icerisindede kopuk var ama yerden acayip soguk geliygeliyor.bazi odalarda parkeleri kaldirim odanin yuksekligine gore 1 cm veya 2 cm lik kopuk kaplamayi dusunuyorum.evin isisinda bir degisiklik olursa goruslerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.yalitim olarak hangi köpük markasini kullandiniz. bilgi verirmisiniz.tesekkurler

Valla hocam ben evin altını kaplattırdım fakat kirişleri yaptırmamıştım. Şimdi ustaya dedim bu kirişleri de hallet. Ben Favori marka eps kullandım. Bende son çare ek petek koyacağım. Peteklerin arkasına izopan aldım bugün uyguladım inşallah faydasını görürüm. Termostatik vanaları da yarın bağlattıracağım. Bende parkeleri söküp altına daha kalın köpük koydurmayı düşünüyorum sizin gibi. Valla hocam öyle bi kafayı taktım ki bu ısınma işine bildiğin gibi değil. Isıcam için fiyat bile aldım sinerji modelini taktırmayı düşünüyorum. 5 bebeğim var herşey onun için

• Evet insan taktimi takiyor hakikaten.izopan bendede var pek fayda etmiyor.dis cephe de kaplimi sizin.ben seneye iceridende 3 veya 4 cm yapicam hem ic hemde dis yani.petekleri sokup kopuk Kaplıcam duvaduvarlari.bahsettiginiz sinerji camlar gunes isigini iceri aliyormu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostu@mynet.com

Evet insan taktimi takiyor hakikaten.izopan bendede var pek fayda etmiyor.dis cephe de kaplimi sizin.ben seneye iceridende 3 veya 4 cm yapicam hem ic hemde dis yani.petekleri sokup kopuk Kaplıcam duvaduvarlari.bahsettiginiz sinerji camlar gunes isigini iceri aliyormu.

Evet dış cephe kaplı. İçeriden kaplamayı hiç düşünmedim. Memnun olanlar var ama çok terleme, akma yapıyor diyenler de var. O yüzden o işe daha girişmedimEvet sinerji güneş ışığı geçiriyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.