Şimdi Ara

ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar ben lenovo g550serısı bı laptop aldım fakat bu optik okuyucu yerinde bi sıcaklık var laptopu acıyorum hiç bişey yapmıyorum optik sürücü yeri sımsıcak sizce neden kaynaklanıyo benım ısletım sıstemı vısta acaba wındows7 yuklesem bu ısınma sorunu kaybolur mu sızce neden bu ısınmayı yapıo acil cevap beklıyorum..

• Cpu %100 mü kullanıyor acaba bi bakarmısın..
  • everest ultimate programını yükleyip sıcaklık değerlerini kontrol edebilisiniz
  • cpu nasıl anlatayım kı sole solıyım ılk laptopu actıgım zaman %100 oluyo evet ama durmuyo dusuyo 3sn sonra ve cpu hıc sabıt deıl sureklı hareket halınde yanı bı yerde sabıt kalmıyo.Bıde laptop acıldıgı andan ıtıbaren fan hemen calısmaya baslıyo ve kesılmıo yanı kesılse bıle en fazla 2dk.dır yanı sızce bunun nedenı nedır dogal mı yoksa sorunlu mu ve bıde fanın ses cıkartması normal mı bıldıımız sogtma sesı vııınnn dıye.Inanın nerdeyse pısman olmak uzreyım yanı yardımcı oldugunuz ıcın de cok teskkur ederım.
  • evet sıcaklık ölçmek için bi program kurmayı denedım ama hıc bı sekılde kabul etmedı ve 3kez denedım olmadı.Sızıın dedıgınız ultımate everest ı kursam kabul eder mı kı acaba.Bıde dıyelım sıcaklık ölçmek için programı kurdum ne anlayabılırım ondan yanı yuksek se sorunlu mu.
  • neden cvp vermıosunz kı dıger arkdslar bnde sonra yazıo ama onların kı hemn cevaplanırken ben hala vp beklıyorum ya
  • laptopun altını boş tut yani hava alsın
  • nasıl laptopun altını bos cam msanın uzerınde kullanıyorum ıste duz bı yerde sabıt.Hıc verdıgınız bılgıler ısıme yaramadı eger cvplamıcaksınız bnı ugrastırmayın burda arkadaslar..
  • laptopun sıcak olması normaldir. yani çok aşırı bi sıcaklık mı var?
  • evet ısınma tabiki olucak ama bana göre fazla ve fan hıc susmuyo surekli calısıyo pekı bu normal mı?
  • ya bana gercekten bi akıl verin ya nolur ztn moralım bozuk canımı sıkıyo laptop.
  • kardeş virüs programı ney kullanıyorsun cihazda hangi virüs programı var birde başlat/çalıştır bölümüne msconfig yaz ve enterle alıştaki bütün programları iptal et yani açılışta hiçbirşey başlamasın sanırım sisteminde bir program arka tarafta çalışıyor buda işlemcinin çalışma yüzdesini tavan yaptırıyır bundan dolayı fan ısıya duyarlı olduğu için yükselen ısıya göre hızlı dönüyor eğer dediğim gibi yaparsan sorun kalmaz ve ısı düşer fan sesinde azalır en kötüsü sistemi recovery yap
  • pekı ısletım sıstemınden kaynaklanabılır mı yanı vıstadan olabılır mı.
  • vırus programı norton hem kacak da deıl.
  • tabiki kaynaklanabilir ama arkada çalışan ve senin göremediğin bir program yapıyordur senin yapman gerekenleri söyledim onları yap düzelir
  • tamam kardesım dedıklerını yapıcam fakat yıne aynısı olursa napıyım ısletım sıstemını mı degıstırıyım.Bu arada sistemi nasıl recovery yapıcam?
  • bilgisayar ilk açılışta sanırım F10 tuşu olabilir eğer sende başlangıçta recovery yoksa cdsinden yapabilirsin eğer istersen tabiki işletim sisteminide değiştir
  • kardesım eyvallah dedıklerını yapıcam eger olmazsa ıade edıcem pekı bana onerebılecegın bı laptop var mı?
  • ben olsam ACER dan şaşmam değiştirme gibi bişi olrsa acer 6935g modelini al derim harika bir alet aşağıda yazcağım ekran kartlı modelini al ama alırsan

NVIDIA® GeForce® 9600M GT 2303 MB'a kadar TurboCache™ (512 MB'ı GDDR3 VRAM den, 1791 MB'a kadarı paylaşımlı sistem belleğinden*), NVIDIA® PureVideo™ HD teknolojisini destekler, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) teknolojisi, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.