Şimdi Ara

Isınma Sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kasa için 3 tane fan sipariş ettim bugün yarın gelir takarım değerleri tekrar ss ini alır paylaşırım, birde seninde ekran kartın yamuk duruyormu resimlerdeki gibi?
  • yardımlarınız için teşekkür ederim fanları takınca bilgisayar kapanmamaya başladı, işlemci tam olarak oturmuş zaten; fakat hala bir soruma cevap alamadım: ekran kartının koyduğum resimlerdeki gibi yamuk durması normal mi, tam oturduğundan eminim, zaten oturmasa çalışmaz, tel bağlayıp tepedeki deliklere mi bağlasam acaba diye düşünüyorum
    işlemci şu anda boşta 30-50 derece arası, tam yükte 65-75 derece
    ekran kartı boşta 40 derece, tam yükte 75 derece
    bu değerler normal mi?
    cinebench testlerinde opengl de 62 fps aldım, işlecmi 6.02 puan verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğraöz

yardımlarınız için teşekkür ederim fanları takınca bilgisayar kapanmamaya başladı, işlemci tam olarak oturmuş zaten; fakat hala bir soruma cevap alamadım: ekran kartının koyduğum resimlerdeki gibi yamuk durması normal mi, tam oturduğundan eminim, zaten oturmasa çalışmaz, tel bağlayıp tepedeki deliklere mi bağlasam acaba diye düşünüyorum
    bu değerler normal mi?

Ekran kartı uzun ve soğutucu ağır olduğundan sarkma yapıyor, kısa vadede sorun olmaz, ancak zamanla pci-ex yuvasına temas etmeme durumu oluşabilir. Kablo ile aşağı sarkmayı alsan kanımca daha garanti olur.

Yardımcı olabildikse ne mutlu bize...

• Mr. Elektronic M kullanıcısına yanıt
    umarım oluşmaz anakart ultra durable 5, olabilecek en sağlamı fakat önerinizi anlayamadım? sizde birde iki tane 7870 var, kolay gelsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buğraöz

yardımlarınız için teşekkür ederim fanları takınca bilgisayar kapanmamaya başladı, işlemci tam olarak oturmuş zaten; fakat hala bir soruma cevap alamadım: ekran kartının koyduğum resimlerdeki gibi yamuk durması normal mi, tam oturduğundan eminim, zaten oturmasa çalışmaz, tel bağlayıp tepedeki deliklere mi bağlasam acaba diye düşünüyorum
    bu değerler normal mi?

Önemli değil.Ekran kartı sanıyorum kablolar asagı dogru gergın oldugundan sarkmıs kabloları bıraz gevset.Ayrıca işlemci 75 i gecmıyorsa iyi.Ama en yakın zamanda bir hyper x212 al hem daha sessiz hemde sıcaklık degerlerı daha ıyı olur.Bosta 25-30 derece yukte 65 i gecmez.)

• Headbanger_Kerry kullanıcısına yanıt
    kabloların aşağı doğru gergin olması durumu aklıma geldi kurarken ama değil aksine yukaru doğru koydum kabloları, hyper212x kasaya uyumlu değilmiş onun yerine CM T4 alacağım:http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/cooler-master-rr-t4-18pk-r1-hyper-t4-lga7751155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=65143
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.