Şimdi Ara

Isınma sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: a4technic

termal macun yenile,zeytin yağı ne ya

dostum macunluk işi geçtik ekran kartı fanı dönmüyo elimle dönderiyorum takılıyo dönmüyo zorluyo elle bile siz öcne şun cevap verin zeytinyağıylan yağlarsak zarar oluru
  • Enndem E kullanıcısına yanıt
    i7 islemciyi sogutmak icin buzdolabi lazim ekran kartina bak ondada fan olmasi lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Macun fanla islemci arasindaki bosluklari doldurur isiyi aktatir zeytin yagida nerden cikti sen hic ugrasma gotur bilgisayar servisine onlar yaparlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColoNize

Macun fanla islemci arasindaki bosluklari doldurur isiyi aktatir zeytin yagida nerden cikti sen hic ugrasma gotur bilgisayar servisine onlar yaparlar

ben tam anlaşılamadım galiba bi kaç kişiye sordum fanın dönmüyosa yağlanması gerekiyodur yada değişmesi gerekiyodur dediler ama tabi makine yağıylamı ne olcakmış benimde kastettiğim makine yağı yerine zeytin yağı kullansak sorun olurmu
  • güncel
    Yok sorun olmaz o zaman ama neresinin yağlanacağı tam bilemezsin. Fanın markasının yazılı olduğu bandı kaldır ufak bi yuvarlak yere 1 damla yağ damlat birde kabloları kontrol et takılmamış olabilir.
  • tmm yapıyorum olursada olsun artık zaten o olmazsa kart yanıcak çok ısınıyo
    ekran kartı modelini tam yazarmısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMD HASTASI 044

ekran kartı modelini tam yazarmısın

fana her türlü yöntemi denedim ama çalışmıyo yenisini deniycem artık oda olmazsa güç kaynağında problem vardır zaten

ATI RADEON HD 6510

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enndem -- 16 Şubat 2014; 19:51:20 >
  • ayrıca bnm fanımda o kağıdın altında felan delikte yoktu niyeyse çözemedim sanırım sizinkilerden farklı bi modeldi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.