Şimdi Ara

ısınmada sorum yaşatmayacak uzun yıllar kullanabileceğim bir notebook arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha çok film-dizi izlemek, internet kullanmak ve oyun oynamak için bir laptop arıyorum. İnternet üzerinden dizi izliyorum, bununla ilgili bir model önerebilir misiniz? Sony Vaio önerenler oldu, ekran kartı iyi diyorlar bunun yanında hp'de ısınma sorunu var sanırım. MSI nasıl bir model? dell ve asus da iyi diyorlar ama bir türlü karar veremedim. ısıtma sistemi sorun çıkarmayacak, oyun açarken kendini heba etmeyecek bir makine arıyorum ve uzun süre kullanım çok önemli. Bütçem 1000-2500 arası. Yardımlarınızı bekliyorum

• Vaio isitma ve pil omru acisindan en iyisi ama bütçeniz çok geniş o paraya pentiumda alınır yeni cokacak Vaio PRO 13 de. Vaio sve1513 serisine bakın fiyatları uygun. SVE1513Y1ESİ öneririm fiyat performansda en iyisi. Uzun yıllar kullanırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gezenmerve

Daha çok film-dizi izlemek, internet kullanmak ve oyun oynamak için bir laptop arıyorum. İnternet üzerinden dizi izliyorum, bununla ilgili bir model önerebilir misiniz? Sony Vaio önerenler oldu, ekran kartı iyi diyorlar bunun yanında hp'de ısınma sorunu var sanırım. MSI nasıl bir model? dell ve asus da iyi diyorlar ama bir türlü karar veremedim. ısıtma sistemi sorun çıkarmayacak, oyun açarken kendini heba etmeyecek bir makine arıyorum ve uzun süre kullanım çok önemli. Bütçem 1000-2500 arası. Yardımlarınızı bekliyorum

En iyisi TOSHIBA'dır fakat ülkemizde ne yazık ki ekran kartı üst düzey TOSHIBA notebooklar çok az ve olanlar da cidden pahalı. Bu yüzden size Asus öneriyorum. Hem malzeme kalitesi iyidir hem de soğutması iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba beyefendi .Elimde az kullanılmış,temiz bir sony vaio pcg 71811m
    laptop var.Sizin baktığınız laptoplar ile özellikleri aynıdır.Sıfırdan farksızdır.Özellikleri:

Sony Pcg 71811 m özellikleri:
    - İntel Core i5 işlemci(2.30 ghz)
    - 4 gb ram
    - 500 gb satadisk
    - 2 gb Nvdia Geforce 410 m ekran kartı
    - Windows 7 işletim sistemi

* Laptop'ta herhangi bir hasar,arıza veya zarar yoktur.Gayet temiz ve sağlam bir cihazdır.

Fiyat:1000 Tl'dir. Pazarlık yapılır.Cevabınızı bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.