Şimdi Ara

İskambil Ustası - Twisted Fate Rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  İskambil Ustası - Twisted Fate Rehberi

BASE STATLAR

YETENEKLER

HİLELİ ZAR (Pasif)

Katlettiğimiz her birim için 1 ila 6 arasında fazladan altın kazanıyoruz.

Koz : Ölüm (Q)

Twisted Fate'in attığı üç kart, deşip geçtiği her rakibe hasar verir.

Bir Kart Seç (W)

Twisted Fate destesinden büyülü bir kart seçer ve kullanarak bir sonraki saldırısına ek etkiler kazandırır.

Mavi Kart : Mavi kartı kullandığımızda seviyeye bağlı olarak mana kazanırız.
    Kırmızı Kart : Alan hasarı vururuz.
    Sarı kart : Rakibi seviyeye bağlı olarak stunlarız.

Şans Destesi (E)

Her 4 saldırıda fazladan hasar veririz. Ayrıca saldırı hızımız artar.

Kader (R)

Ultiye ilk basışımızda 6/8/10 saniyeliğine tüm birimleri (görünmezler dahil) görünür kılarız. Aynı zamanda belirli bir menzil içerisinde istediğimiz noktaya 1.5 saniye içinde ışınlanmamızı sağlar.

OYNANIŞ , KORİDOR AŞAMASI

Koridorda rakibi kesmek için değil , farm yapmak için oynamalıyız. Skill setimiz çok iyi minyon biçme kapasitesine sahip. Q+W kullanarak çok rahat minyon alabilirsiniz. İlk item ben genelde pırıltı tercih ediyorum. Sonra luden alıp fevkaladzbir hasara sahip olabilirsiniz. 6 olunca herhangi bir koridora ulti+sarı kart kombosu ile gidip %90 skor alabilirsiniz. Bunu yapmadan önce E'nin pasifine denk getirirseniz bu oran daha da yükselir. Ulti+sarı kart nasıl yapılır diye soracak olursanız ; kart sırası şu şekildedir : Mavi , Kırmızı , Sarı . Ultiye bastığınızda sarıyı seçip istediğiniz noktaya ışınlanıp rakibi sersemleterek rahatça kill alabilirsiniz. Latede kesinlikle pozisyon almalısınız. Zaten kombonuz bir taşıyıcıyı rahatlıkla tek seferde keser. Veya flash+sarı kart+q+zhonya gibi oyunlar yapıp takım savaşı kazandırabilirsiniz. Twisted fate ile aynı zamanda çok güzel ayrık ittirebilirsiniz. Q+kırmızı kart sayesinde rahatça minyon dalgalarını biçebilirsiniz. Kaçmak için ise ultinizi kullanabilirsiniz.

Büyüler , Kabiliyetler, Rünler

+

Biliyorsunuz ultimiz dışında herhangi bir kaçış mekanizmamız yok. Bundan dolayı sıçraya ek olarak hayalet alıp mobilitemizi artırıp ve hayaletin takım savaşlarında işlevselliği ile güzel bir oyun geçirebilirsiniz.

+

Lanede agresif oynamak istiyorsanız alabilirsiniz.

6

Ultiniz ile birlikte bir ışınlan size büyük bir harita hakimiyeti sunar.

+

Karşıda çok kalabalık kontrolü varsa alabilirsiniz.

BUİLD

Doran Yüzüğü + 2 Can iksiri --> Pırıltı --> İonia Botları --> Luden'in Laneti --> Rabadon Şapkası <--> Zhonya'nın kutsaması --> Lichboğan --> Hiçlik Değneği

RAKİPLER

Çok zor bir matchup. Sizi her türlü kesebilecek bir champ. Matara + pot ile başlamanızı tavsiye ederim.

Size q+w kombosu yapmak isteyecektir. O size q attığında sarı kartınızı çekin ki w ile atlayamasın. Böylelikle kill vermemiş olursunuz.

Ortada bir matchup. Kalkanına dikkat edin. Ormancı yardımı ile kesebilirsiniz. Doran Yüzüğü ile başlayabilirsiniz.

CASSIOPEIA

Zor matchup. Zehrini tutturduğu an agresif oynayıp sizi hayattan bezdirebilir. Matara tercihimdir.

Farm koridoru. Doran yüzüğü iyidir.

O sizi kesemez siz de onu kesemezsiniz. Doran Yüzüğü tercihimdir.

AHRI

Ortada bir koridor. Farma odaklanın. Doran Yüzüğü tercihimdir.

DIANA

Sizi 6.seviyede all-in ile keser. 6 dan önce bol bol dürtün , base attırın. Doran Yüzüğü.

Menzili biraz sizi üzebilir. Herhangi bir başlangıç uygundur. Skillerini yememeye çalışın.

Sizi bol bol rahatsız edecek. Zor koridor. Matara ile başlasanız ve farma odaklansanız güzel olur.

Skillerini kullanmasını bekleyin. Kullanınca dürtün. Eğer dibinize girerse ve pasifini kullanmayı başarırsa ; bayağı bir hasar yersiniz bilesiniz.

__________________________________________________________________________________________________________________________
    Rehberim bu kadardı. Bana gelirsek ben öyle aman aman bir oyuncu değilim. Bildiklerimi anlatmaya çalıştım. Rehberi okuduğunuz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 13 Ekim 2015; 13:33:11 >

• Anlamadağım bir şekilde bazı resimler gözükmüyor. En yakın zamanda düzelecektir.

Post kasmaya ne meraklı insanlar varmış böyle ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 13 Ekim 2015; 13:31:28 >
  • hll knk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel rehber sayende Challenger oldum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 oyunla rehber yapmış üstelik çöp + leş + berbat bir daha yapmazsan seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

15 oyunla rehber yapmış üstelik çöp + leş + berbat bir daha yapmazsan seviniriz.

Teşekkürler. Pek dereceli giren bir insan değilim. Normal oyunlar hariç 15. Toplamda 75+ vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 13 Ekim 2015; 13:37:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WeHaveDrogba

quote:

Orijinalden alıntı: -Reikokuna

15 oyunla rehber yapmış üstelik çöp + leş + berbat bir daha yapmazsan seviniriz.

Teşekkürler. Pek dereceli giren bir insan değilim. Normal oyunlar hariç 15. Toplamda 75+ vardır.

o zaman güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu cocuga gore tf her heroya eziliyor lane de muahhaha

Sen rehber yapma mumkunse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IspanakLord

Bu cocuga gore tf her heroya eziliyor lane de muahhaha

Sen rehber yapma mumkunse

Orda yazdığım champların çoğu adam akıllı ellerde Tf'i ezer. Sen çok iyi oynuyormuşsun. Zed'i, Cassiopeia'yı eziyormuşsun. Bu beni ilgilendirmez. Ben TF'nin karşısında zorlandığı champları belirttim takdir edip etmemek sana kalmış fakat düşünceni örneklersen mesela benim ezilir dediğim champı TF ezer diyorsan hangi champ olduğunu belirt tartışalım. Tüm bu matchuplar ormancı etkisi 0 olarak baz alındı haberiniz olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WeHaveDrogba -- 13 Ekim 2015; 13:58:05 >

• Eline Sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Eline Sağlık

Teşekkürler.

• Yasuo hariç herkese zor demişin birader.
  • eşyalar yok mu bana mı öyle geliyo ? Matchuplar çok kısa.
  • Roa kasin free elo

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiden.

eşyalar yok mu bana mı öyle geliyo ? Matchuplar çok kısa.

Build ekledim. Matchuplar kısa evet. Onları da uzatabilirim. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.